STILLING LEDIG:

Alvdal Midt i Væla og Tynsetingen søker redaktør og daglig leder

Som ansvarlig redaktør og daglig leder har du hovedansvaret for å skape trøkk, engasjement og gode saker i vår lille redaksjon.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Alvdal og Tynset

Søknadsfrist: 02. august

Om arbeidsgiver:

Alvdal Midt i Væla og Tynsetingen er to lokale nettaviser i Nord-Østerdalen som har kontor på Alvdal og Tynset. Vi er eid av Gudbrandsdølen Dagningen (78,5%) og lokale aksjonærer, og ønsker å være en kreativ, konstruktiv og tilstedeværende medieaktør i vårt område. 

Her er muligheten til å lede og videreutvikle en kreativ og nyskapende lillesøster i et stadig mer konsernstyrt mediemarked. Alvdal Midt i Væla ble startet som en tydelig utfordrer til de store avishusene i 2011. Etter hvert kom Tynsetingen til, og vi har klart å etablere oss som et superlokalt og uavhengig alternativ som mange i lokalsamfunnet er glad i. Vi har i dag rundt 2000 abonnenter og mener det er potensial for videre vekst. 

Vi holder til i Kjell Aukrusts rike i Nord-Østerdalen, et område preget av vakker natur, store og små kulturopplevelser og ikke minst kolossalt mye trivelige folk! 

Vår ansvarlige redaktør og daglige leder har tatt steget videre til en ny lederjobb, og vi søker nå hennes erstatter. 

Hva leter vi etter? 

Som ansvarlig redaktør og daglig leder har du hovedansvaret for å skape trøkk, engasjement og gode saker i vår lille redaksjon. Samtidig har du ansvar for den daglige driften og for å utvikle våre nettaviser videre. 

Du vil møte en rutinert og engasjert gjeng med medarbeidere, som i løpet av få år har etablert seg som en medieaktør å regne med i Nord-Østerdalen. 

Som leder hos oss har du personalansvar for fire faste ansatte, pluss frilansere, og kort fortalt ønsker vi oss en leder som

  • Brenner for den lokale journalistikken og legger sin stolthet i å gi abonnentene våre best mulig innhold. 

  • Setter sin ære i å vinne nyhetskampen hver dag. 

  • Produserer redaksjonelt innhold selv, og samtidig har evner til å lede, motivere og utvikle de øvrige ansatte. 

  • Følger nøye opp den økonomiske situasjonen i selskapet.

Du kan være en erfaren redaksjonell leder eller et journalistisk talent som ønsker og klarer å lede andre - det viktigste er at du har vyer, gjennomføringskraft og evne til å motivere. Noe journalistisk erfaring må du ha, og som redaktør er det viktig å være stødig i presseetikken. Samtidig ønsker vi en leder som er analytisk og klarer å bruke kunnskapen vi har om våre lesere til å utvikle et enda bedre produkt. Vi skal tørre å skille oss ut, samtidig som vi må være best på det som er aller viktigst, nemlig nyheter. 

Det er en fordel dersom du har relevant, høyere utdanning, men det viktigste er at du er lærevillig og motivert for jobben. Du må være en god lagbygger, ha økonomisk sans, være uredd og flink med folk. Det er ingen ulempe at du kjenner lokalsamfunnet, samtidig kan det også være sunt med et blikk utenfra, og det viktigste er at du har lett for å bli kjent med folk og vet hvordan du skaffer deg et godt kontaktnett. 

Hva kan vi tilby? 

Her får du en spennende og utfordrende lederjobb i et lite men spennende medieselskap. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, og i ryggen har du et av landets største frittstående mediehus, GD, på eiersiden. Her får du frihet og ansvar, samtidig som du har flinke folk å diskutere med når det trengs. 

Kontaktinformasjon

Er du interessert? Ta kontakt med: 

  • Reidar Kjæstad, styreleder i Alvdal Midt i Væla AS, tlf: 938 66 444 / e-post: reidar@gd.no

Søknadsfrist 2.august, men kast deg gjerne rundt og kontakt oss så fort som råd! 

CV og søknad sendes til: reidar@gd.no

Powered by Labrador CMS