STILLING LEDIG:

NRK Nyheter søker journalist i Oppdatert

NRK Nyheter trenger deg som har erfaring med historiefortelling, eller er motivert til å lære deg faget i et av landets dyktigste fortellermiljøer. Oppdatert er Norges største nyhetspodkast. Nå skal suksessen vokse, og redaksjonen blir større i takt med at vi skal lage flere episoder i uka.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkaster-oppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Arbeidsoppgaver

I Oppdatert jobber du med å produsere episoder. Du finner riktig gjest, lager en engasjerende dramaturgi, skriver manus og har regi på opptak og ansvar for ferdigstillelsen. Du jobber tett med programleder og lyddesigner, men du vil ha et overordnet ansvar for at episodene holder høy kvalitet og at vi treffer godt i vår unge målgruppe.

Kvalifikasjoner

Du må ha erfaring med å strukturere historier. Det er en fordel om du har erfaring fra radio/lyd/tv-dokumentarer, eller har jobbet med featurejournalistikk på annet vis. Det viktigste er lysten til å jobbe fram de gode fortellingene fra nyhetsbildet. Vi har også sett at erfaring med nyhetsarbeid er en fordel, med tanke på arbeidstempo, presseetiske vurderinger og generell samfunnsforståelse. Har du tidligere jobbet med å treffe unge voksne med innhold, er det et pluss.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker å jobbe tett i team, som er selvstendig, pålitelig og strukturert. Du tåler innspill på eget arbeid, og er glad i å dele av egen kompetanse. Vi vektlegger at våre medarbeidere har ulik bakgrunn, kompetanse, perspektiv, funksjonsevne, språk og nettverk.

Vi tilbyr

I Oppdatert blir du del av en voksende gjeng engasjerte, ambisiøse kolleger som brenner for å fortelle unge historier om det som skjer i verden. Vi har høye ambisjoner for Oppdatert, samtidig som redaksjonen har stor frihet i måten de jobber på. Jobben gir også tilgang til et helt unikt internt NRK-nettverk og kompetanse innen nyhetsformidling, historiefortelling, podkast og lyddesign.

Dette er en fast stilling, plassert i NRK Nyheter. NRK er en organisasjon i kontinuerlig endring, der vi også ønsker mobilitet. Du blir en del av ca 350 medarbeidere som dekker det løpende nyhetsbildet, og som jobber frem egne nyhetssaker. Som journalist i NRK Nyheter har du en spennende, variert og utfordrende arbeidshverdag i et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS