STILLING LEDIG:

Naturbilde

Vigga søker journalist

Vil du bli journalist i Vigga?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Lesja og Dovre

Kontorsted: Dombås

Søknadsfrist: 12. august

Om arbeidsgiver

Logo

Vigga dekkjer kommunane Lesja og Dovre og har i dag over 2.000 abonnentar. Mediehuset er heileigd av Skjåk Mediautvikling AS som er ein del av Polaris Media ASA. Vigga har fire årsverk, er inne i ei positiv utvikling og har ei forventa omsetjing i 2021 på om lag fem millionar kroner.

Vigga dekker kommunene Lesja og Dovre i Gudbrandsdalen. Hos oss må de fleste gjøre det meste; fra små, kjappe saker til store, grundige reportasjer. Vi trenger derfor en med nyhetsteft, pågangsmot, sikkert språk og evne til å jobbe raskt og selvstendig. 

 Vi ser for oss at du har et kreativt sinn, med nese for gode nyheter. Du klarer å omstille deg raskt og sette deg inn i nye temaer, og takler varierte arbeidsdager. Du får stor frihet til å jobbe med det du ønsker. Det er kort vei fra idé til gjennomføring. Du blir en del av en liten redaksjon, der innsatsen din blir lagt merke til og verdsatt.

 Du har stor mulighet til å påvirke din egen hverdag, og forme din egen jobb. Vi har splitter nytt podcastutstyr, og det gjøres nybrottsarbeid innen levende bilder.

 Vi ønsker søkere med relevant utdanning og/eller praksis, men det er ikke et krav. Kjennskap til dekningsområdet vårt er selvsagt en fordel. Det er vaktturnus i helger, og du må regne med å jobbe noen kvelder. Du må ha førerkort og disponere egen bil.

Kanskje du har noen av disse egenskapene?

  • Erfaring innen nyhetsjournalistikk, video, podcast, featurejournalistikk eller andre journalistiske områder
  • Liker digitale flater
  • Er selvstendig, initiativrik og trives med et høyt tempo
  • Du er nysgjerrig, og glad i å snakke med folk. 
  • Du har teft for hva som kan bli en snakkis og en god sak.
  • Er språksikker og kan formidle kompliserte ting på en enkel måte

 Vigga vil med deg få fem ansatte. Vi har kontor på Dombås, og ved nyttår inn i nye flotte lokaler midt i sentrum. Her vil vi også få et eget podcaststudio. 

Vi gir ut papiravis en gang i uka, og er på nett så ofte vi kan. De siste årene har tallet på abonnenter økt, og med deg på laget håper vi å ta enda flere byks framover. Vi lager saker på både nynorsk og bokmål.

Vigga er en del av Polaris Media ASA.

 Tenker du at dette høres gøy ut, men at du ikke kan krysse av for alle punktene? Søk likevel! 

 Kontaktinformasjon

Ta kontakt med:

  • Astrid Kvam Helset, redaktør og daglig leder, tlf. 957 01 831 / e-post: astrid@vigga.no  

Vi vil gjerne ha deg på plass så raskt som mulig – søknadsfristen er 12. august.

SØK HER

Powered by Labrador CMS