STILLING LEDIG:

Ei ung kvinne som intervjuer en ung mann

Trønder-Avisa søker frontsjef og journalister

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Stillinger: 1 frontsjef og 1-2 journalister

Arbeidssted: Steinkjer

Søknadsfrist: 4. september

Om arbeidsgiver:

Trønder-Avisa logo

Trønder-Avisa er det ledende mediehuset i Nord-Trøndelag (nordre del av Trøndelag). Den leses av 47.200 daglig. Trønder-Avisa har 45 ansatte og har omsetning på 102 millioner kroner. Konsernet omfatter i tillegg til Trønder-Avisa; Namdalsavisa, Snåsningen, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen, iLevanger, Meråkerposten,Trønder-Distribusjon samt Trønderdebatt.no og NT24.no - de to sistnevnte i samarbeid med Amedia.

«Legg fra deg kaffe latten og søk jobb utenfor ring 3» skrev Medier24s redaktør Erik Waatland tidligere i år.

Og hvor har Waatland selv utviklet sin journalistiske teft, og lært mer om hvordan samfunnet fungerer? I Trønder-Avisa! Waatland kom til Steinkjer som ungt talent, full av stå på-vilje, ambisjoner, og læringsbehov. Noen år senere ble han eier og redaktør i sitt eget mediekonsern i Oslo.

Nå håper vi flere følger i hans fotspor.

Trønder-Avisa har nemlig ledige stillinger både som frontsjef og som journalister. Nord-Trøndelags dominerende mediehus og Trøndelags nest største avis har ambisjoner om å være nyhetsledende lokalt og regionalt, og vi ønsker innimellom å sette nasjonal dagsorden. Hos oss vil du fra dag én jobbe i høyt tempo, med noen av landets flinkeste på sine felt. 

Vi har blant annet:

  • En helproff breaking-organisasjon som hele døgnet gjør oss nyhetsledende på alt som oppstår i vårt område, og som særlig har tung kompetanse innen hendelser og krim.
  • En egen gravesjef og flere journalister som jobber med å sette dagsorden med egen journalistikk.
  • Den prisbelønte debattsatsingen Trønderdebatt, og flere politiske journalister med stor innsikt i lokal, regional og nasjonal politikk.
  • Spisskompetanse på kultur, sport, foto og næringsliv, og en lav terskel for å eksperimentere med nye måter å jobbe på, for eksempel ved å ta i bruk KI.
  • Et nettverk av samarbeidende aviser gjennom vårt Amedia-partnerskap.

Vi ønsker ikke å binde oss til en detaljert stillingsutlysning eller til formelle kvalifikasjonskrav, men det er en forutsetning at du liker å jobbe med nyheter. Det er en fordel om du kjenner Nord-Trøndelag eller har journalistisk erfaring. Det er også en fordel om du har utdanning, men det må ikke være innen journalistikk, for mediebransjen har også behov for tung kompetanse innen for eksempel økonomi eller jus.

Det aller viktigste er at du, som Waatland, har ambisjoner.

Vi har de siste årene ansatt en rekke unge, talentfulle mennesker både i redaksjonen og i markedsavdelingen. Derfor er Trønder-Avisa anno 2024 en arbeidsplass preget av ambisiøse og engasjerte medarbeidere, som finner på mye gøy både på jobb og sammen på fritiden. Vi har også vært gjennom flere omstillingsprosesser, som har transformert oss til en robust organisasjon som leverer gode resultater både økonomisk og når det gjelder lesertall.

Får du jobb hos oss, vil du jobbe med hele spekteret - fra løpende og raske nyheter til dagsordensettende, egenutviklede saker. Og du vil få stor påvirkningsmulighet på din egen hverdag.

Trønder-Avisa har et strategisk samarbeid med Amedia, og benytter alle deres plattformer og systemer. Det betyr at vi er del av et journalistisk nettverk som har stor utviklingskompetanse, og som blir stadig bedre på å jobbe sammen. Samtidig har vi en lokal majoritetseier, som betyr at vi har stor påvirkning på vår egen hverdag og framtid. Dermed ligger alt til rette for at vi kan videreutvikle det sterke redaksjonelle miljøet.

Send oss en søknad!

For spørsmål om stillingene, ta kontakt med:

Søknad med cv og arbeidsprøver sendes redaktør Gunn Magni Galaaen, epost gmg@t-a.no

Powered by Labrador CMS