STILLING LEDIG:

TV 2 søker frontredigerer

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo 

Søknadsfrist: 11. august

Om arbeidsgiver:

tv 2 logo

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster.  Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

Mediehuset TV 2 er en norsk allmennkringkaster som blant annet består av Norges største kommersielle TV-kanal TV 2 Direkte, strømmetjenesten TV 2 Play og nettstedet TV2.no. Vi ser nå etter en frontredigerer i Oslo

Har du lyst til å forvalte og prioritere nyhetsinnhold, samtidig som du jobber tett på brukerne? Trives du i hjertet av desken når nyhetsbildet koker? Er du ekspert på små og store grep som gjør at vi når ut til enda flere med innholdet vårt? Da er du kanskje vår nye kollega!

TV2.no leter etter en ny frontredigerer til en fast stilling. Som frontredigerer har du ansvaret for å deske og optimalisere TV2.nos forside på alle flater. Som en del av deskleddet er du avgjørende for hvordan saker og annet innhold blir presentert og delt, både på våre egne flater og i sosiale medier. Vi ser etter noen med stor arbeidskapasitet, som trives når det koker, og som brenner for at TV 2 skal være først ute med det siste. Du skal være en tydelig stemme for hva TV2.no trenger til enhver tid.

Du må være kreativ og tabloid, men samtidig trygg på presseetikken. Estetisk sans vil også være en fordel, både når det kommer til bildebruk og hvordan strukturere og mikse forsiden. Du er samfunnsengasjert og alltid oppdatert på det siste innen nyhets-, sports- og underholdningsverden. Du er kontaktpunktet inn til TV2.no for en rekke redaksjoner og roller, og du er god på å veilede og gi tilbakemeldinger. I løpet av et turnusløp vil du også fylle vaktsjefrollen på enkelte tider av døgnet. Det er derfor en stor fordel om du har hatt lignende ansvar tidligere, og kjenner deg trygg på å styre en desk og på å ta raske avgjørelser.

Frontredigererne går i en treukersturnus med regelmessige dag-, kvelds- og helgevakter og påfølgende uker med turnusfri. De går i faste team med vaktsjef.

Som frontredigerer rapporterer du til desksjef, men du samarbeider tett med andre operative ledere og redaksjonssjefer i TV 2.

Viktige egenskaper:

  • Du har erfaring fra brede mediehus. Ledererfaring er en fordel.
  • Du trives med å jobbe i team, men er selvstendig nok til å ta avgjørelser på egen hånd.
  • Du har stor arbeidskapasitet og holder hodet kaldt når det koker.
  • Du har bred erfaring med digitale plattformer.
  • Du har erfaring med analyseverktøy, og trives med å jobbe innsiktsbasert.
  • Du har solid presseetisk forståelse.
  • Du har bred nyhetsinteresse (nyheter, sport og underholdning).
  • Du har et tabloid nyhetshode og et godt språk.
  • Du er oppdatert på teknologi og utvikling innen mediebransjen.

Søknadsfrist: 11. august

Arbeidssted: Oslo. Oppstart: Så snart som mulig

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål kan du kontakte:

SØK HER

Powered by Labrador CMS