STILLING LEDIG:

NRK søker nyhetsjournalist - Fredrikstad

NRK Oslo og Viken, avdeling Fredrikstad søker nyhetsjournalist i fast stilling. Vi ser etter en offensiv og kreativ journalist med digital kompetanse som har et ønske om å lage de gode og engasjerende sakene som treffer både lokalt og nasjonalt.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Fredrikstad/Kråkerøy

Søknadsfrist: 24. juni

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Arbeidsoppgaver

Din hovedoppgave vil være å lage journalistikk som engasjerer målgrupper som vi ikke treffer godt nok i dag. Som journalist i NRK Oslo og Viken vil du bli en del av vår nyhetsredaksjon, som dekker det løpende nyhetsbildet. Ved større nyhetshendelser er hele redaksjonen en viktig bidragsyter til NRKs nasjonale sendinger på nett, radio og tv. Du får stor frihet til å finne egne nyhetssaker, og du bidrar til at vi er først ute med hendelsesnyheter når noe skjer i vårt distrikt. Noe kvelds- og helgevakter må påregnes.

Hvem ser vi etter?

Det er avgjørende at du har god nyhetsteft og kunnskap om samfunnet rundt deg. Vi er spesielt opptatt av at sakene våre skal nå ut til de som bruker oss minst, og vi jobber hele tiden for å lage innhold som treffer de unge. Her ønsker vi at du skal kunne bidra. Du er leken og nyskapende med god digital kompetanse. Erfaring med nyhetsjobbing eller annen redaksjonell erfaring er en fordel. Kan du ta stillbilder/video/jobbe med lyd er det fint, men det viktigste er at du er en god historieforteller. Du må ha et godt skriftlig og muntlig norsk språk.

Vi tilbyr

Fast jobb med varierte og spennende arbeidsdager, med mulighet til å få jobbe med egne ideer og lage journalistikk som når ut til hele Norge. Du vil gis mulighet til å kunne utvikle deg selv og være en del av NRK, som ble kåret til landets mest attraktive arbeidsplass i 2021 og 2022. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø, med dyktige og engasjerte kollegaer. Redaksjonen holder i dag til i Gamlebyen i Fredrikstad, men flytter høsten 2022 til nye og moderne lokaler på Kråkerøy.

Kontaktinformasjon:

  • Eli Halvorsen, publiseringssjef, tlf: +47 977 72 142

SØK HER

Powered by Labrador CMS