STILLING LEDIG:

Elbil24 søker journalist til fast stilling

Elbil24 er Norges største forbrukernettsted som skriver om elbil, og vi vokser raskt. Nå girer vi opp Pro-satsingen, og skal ansette en journalist med hovedfokus på de større sakene som er forbeholdt medlemmene våre.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. mai

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Scandinavia Online er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Vi ser etter en positiv og selvgående person med god kompetanse på forbrukerjournalistikk, som forstår hva som fungerer på nett og som evner å formidle budskapet på en pedagogisk, ryddig og underholdende måte. Video blir en stadig viktigere del av journalistikken, og det er en fordel om du både har interesse og grunnleggende forståelse for hvordan video kan løfte sakene dine.

Om du i tillegg er interessert i bil, er det naturligvis en stor fordel. Du må uansett ha et ønske om å hjelpe både kommende, ferske og etablerte elbil-eiere med utfordringene de møter i hverdagen.

Samtidig har du nese for det oppsiktsvekkende og detaljene som får seeren/leseren til å sperre opp øynene. Et besøk på Elbil24.no skal være nyttig, men også underholdende.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og vil også samarbeide med andre redaksjoner på huset, som SOL, Dagbladet og Dinside. Vi har det veldig trivelig på jobben, og er overbeviste om at et godt arbeidsmiljø er en viktig nøkkel for å lykkes.

Som journalist hos oss må du evne å jobbe raskt, målrettet og selvstendig, men også sammen med dine kolleger - for eksempel på tester og lanseringer. Sammen skal vi sørge for at Elbil24 fortsetter veksten og blir det naturlige stedet å besøke for alle som vil ha tips og råd før, under og etter bilkjøpet.

Stillingen er nyopprettet, og den rette vil få gode muligheter til å forme egen rolle i redaksjonen. Kompetansenivået på huset er høyt, og du vil få god opplæring.

Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS