STILLING LEDIG:

Eidsvoll Ullensaker Blad søker 2 journalister til faste stillinger

Vi ser etter to personer som har vokst opp i en digital hverdag, som tenker digitalt først, og som mestrer digitale verktøy til fingerspissene.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Eidsvoll

Søknadsfrist: 25. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Eidsvoll Ullensaker Blad dekker kommunene Ullensaker, Eidsvoll, Nannestad og Hurdal, og er en uavhengig lokalavis.Nettavisen er eub.no og papiravisen kommer ut fire dager i uka. EUB har vært i fin utvikling de siste årene, med betydelig vekst i opplaget de tre siste årene.

Du er utdannet journalist, eller har god erfaring fra bransjen. Du er en skrivende person som også tenker presentasjon, først og fremst på skjerm.

Oppgavene i en lokalavis som EUB er varierte. Du må kunne skrive feature og større reportasjer, følge politikk og dekke politihendelser og løpende nyheter. Du ser de lange linjene og brenner for de store sakene, men glemmer aldri de små. Du er en interessert fotograf og tenker motiv både for skjerm, men også 10 spalter på papiret. Du må kunne lage egne videoer ferdig til publisering, og være selvgående som nettvakt. Vi ser med andre ord etter to moderne journalister med stor arbeidskapasitet som brenner for lokaljournalistikken.

Det er store avstander i vårt dekningsområde, så førerkort og egen bil er nødvendig.

Du blir en del av en liten, men god redaksjon, og må regne med kveld- og helgejobbing. Som kollega er du positiv og løsningsorientert, men ikke redd for en faglig diskusjon. Du er en lagspiller, og trives med å spille andre gode.

Vi tilbyr:

  • Godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer, som er faglig interesserte.
  • Et ungt miljø i en selvstendig avis med 120 års historie
  • Kontorfellesskap i nyoppussede, lyse lokaler i Sundet i Eidsvoll
  • Lønn etter avtale

Kontaktinformasjon:

  • Bjørn Inge Salberg Rødfoss, Adm. Dir/ansvarlig redaktør, tlf: 970 31 272 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS