STILLING LEDIG:

E24 jakter journalisten som får intervjuene ingen andre får

E24 skal være Norges viktigste økonomi- og næringslivsavis. Nå vil vi ha deg på laget!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er et heleid datterselskap av Verdens Gang, som eies av Schibsted. Selskapet står bak nettavisen E24.no, magasinet Dine Penger og nettjenestene Dine Penger+ og E24+. E24.no er Norges største nettavis innen økonomi og næringsliv og har rundt 1,5 millioner brukere hver uke, hvorav halvparten er på mobil. E24.no gir deg det aller siste fra aksjemarkedet, og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi.

En forutsetning for å nå målet, er at vi er best og tettest på de største profilene i norsk næringsliv. Nå er vi på jakt etter en journalist som vil være med på denne reisen.

Vi vil ha inspirerende og tankevekkende møter med menneskene bak tallene, samt historier og perspektiver fra de som endrer norsk næringsliv. Du vil jobbe for reportasjer der vi kommer tett innpå menneskene og gir leserne et innblikk i hva som skjer på innsiden av selskapene de leder.

Som person er du kreativ, idérik og målbevisst. Du har ingen problemer med å lande et portrettintervju med noen av Norges største næringslivsprofiler, og evner å være nytenkende om den klassiske profiljournalistikken. Du må like å jobbe mot konkrete måltall, med et klart mål om å være til inspirasjon for neste generasjon norske næringslivsledere.

I E24 jobber vi aktivt med å nå nye målgrupper. Og du får en viktig rolle i dette arbeidet. I hverdagen vil du jobbe tett sammen med resten av gjengen i E24+. Sammen skal vi skaffe enda flere abonnenter og skape journalistikk det blir snakket om.

Vi kan tilby:

  • Norges mest offensive miljø for økonomi- og næringslivsjournalistikk.
  • Store muligheter til utvikling og å forme din egen arbeidsdag.
  • Konkurransedyktige betingelser på lønn, pensjon og forsikring.
  • Til vanlig sitter vi i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, der du har tilgang på gym i kjelleren og takterrasse på toppen med Oslos kanskje beste utsikt.

Du blir en del av Medie-Norges største og mest spennende satsing. Schibsted investerer stort i E24 med en tydelig ambisjon om å bli Norges viktigste næringslivsavis. Som en følge av dette vil innholdet du lager nå ut til hele landet gjennom VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Søknadsfrist: 24. januar

SØK HER

Powered by Labrador CMS