STILLING LEDIG:

Ansatte på scenen for å ta i mot pris på nordiske mediedager

E24 søker redaksjonell utvikler

Vil du jobbe med moderne teknologi, banebrytende metode og med et viktig samfunnsoppdrag i bunn?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 25. august

Om arbeidsgiver:

E24 logo

E24 er en prisvinnende næringslivsavis, kjent for sin dagsordensettende journalistikk og for å være tett på nyhetsbildet og markedet. Hver dag når E24 ut til over en halv millioner lesere, noe som gjør oss til Norges største næringslivsavis - og det femte største mediehuset i landet.

E24 eies av VG og er en del av Schibsted Media. Totalt er det rundt 50 ansatte i selskapet.

Som redaksjonell utvikler i E24 vil du jobbe i en av Norges fremste redaksjoner på løpende nyheter og undersøkende journalistikk. Du vil ha en sentral rolle i redaksjonen med et hovedansvar for å bidra i undersøkende prosjekter med programmering som metode, identifisere og utvikle verktøy som effektiviserer og forbedrer nyhetsvarsling, research og arbeidsflyt for redaksjonen.

Om stillingen

Rollen som redaksjonell utvikler i E24 er allsidig, variert og morsom. Du kan jobbe med alt fra scraping av web-sider og APIer, nyhetsvarslingsboter og -tjenester, dataanalyse, programmering som undersøkende metode, design- og frontendutvikling, interaktive elementer i artikler og på forsiden - og ikke minst med kunstig intelligens.

Det er ikke krav om at du skal kunne alt som nevnes over, men i stillingen oppfordres det generelt til eksperimentering og til i å ta i bruk ny teknologi for å fornye redaksjonelt innhold og arbeidsmetoder.

Vi ser etter

E24 skal være tidlig ute med å utnytte mulighetene kunstig intelligens skaper for å utvikle journalistikken og redaksjonelle arbeidsprosesser. Derfor er det en stor fordel om du har interesse for å jobbe med AI-modeller, og lyst til å lære om dette. Har du i tillegg erfaring, er det et stort pluss. Solid kompetanse innen databehandling og -analyse generelt er også positivt.

Utmerkede ferdigheter innen design, front-end-utvikling og fortellerteknikk kan kompensere for manglende erfaring innen AI og data.

Som redaksjonell utvikler står du fritt til å velge språk og verktøyene du selv ønsker, til å løse oppgavene. Siden oppgavene er varierte, er verktøyene vi bruker også det. Noen teknologier som allerede er i bruk hos oss, er: react/next, svelte, exploratory/r, node, python, typescript, golang, elasticsearch, AWS, openAI integrasjoner.

Vi tilbyr

Hos oss vil du jobbe i en liten, men spisset og dedikert avdeling som inkluderer en redaksjonell utvikler og leder for brukerdata og AI. Selve rollen innebærer et bredt samarbeid med hele redaksjonen, og i arbeidshverdagen er du tett på de ulike avdelingene. Formålet er å legge til rette for at journalistene har de beste arbeidsverktøyene, og å utvikle journalistikken gjennom innovativ metode og fortellerteknikk.

E24 eies av og samarbeider med VG, som har et av Norges største og beste fagmiljøer for redaksjonell utvikling, og her er det muligheter for både kunnskapsdeling og samarbeid om konkrete prosjekter.

E24 utmerker seg med prisvinnende journalistikk og er Norges ledende og største næringslivsavis, som når ut til over en halv million nordmenn hver dag. Vi har en viktig oppgave i å informere nordmenn om hva som skjer i næringslivet og økonomiverden generelt, og ikke minst hvordan store trender og hendelser slår inn og treffer din og min økonomi. Mest av alt er vi opptatt av at journalistikken vår skal utgjøre en forskjell. I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktig lønn og ansattgoder (rabatt på treningsmedlemskap, gode kollektive forsikrings- og pensjonsordninger, subsidiert kantine, tilgang på bedriftshytter i Norge og utlandet m.m.)

  • Gode muligheter for faglig utvikling

  • Gode kolleger i et hyggelig og engasjerende miljø

I E24 jobber vi etter følgende verdier:

  • Vær raus - vi bryr oss om hverandre.

  • Vær offensiv - sammen utgjør vi en forskjell.

  • Lever kvalitet - E24 er til å stole på.

Hvis du syns dette høres spennende ut og tror at rollen kunne passet deg, håper vi at du søker. Vi ønsker et arbeidsmiljø som er åpent, mangfoldig og inkluderende, og som gir like muligheter for folk med ulik bakgrunn. Vi ønsker derfor et stort mangfold blant søkere.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss:

Vi gleder oss til å høre fra deg!

SØK HER

Powered by Labrador CMS