STILLING LEDIG:

Sol.no søker vaktsjef-vikar

Vi trenger deg som har litt, eller mye, erfaring fra lokalavis, nisjeavis eller en større redaksjon der du har lært å jobbe med nyheter på nettet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Fortløpende

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Scandinavia Online er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Vi søker etter en dyktig vaktsjef som ønsker å jobbe tilkallingsvakter i Sol.no.

Sol.no leverer nyhetene raskt og oversiktlig, enkelt tilgjengelig for alle.

Vi mottar daglig hundrevis av tips fra et stort spenn av norske redaksjoner, og vi sender et stort volum med klikk tilbake til dem. Vi trenger å styrke laget, og er på jakt etter et nettjournalist-hode som ønsker å jobbe med å lage forsiden til Sol.no.

Du bør ha teft for gode saker og vinklinger, og du må være motivert for nyhetsjakt hver gang du går på jobb. Du vil gå inn i et miljø der du lærer av de beste, og blir en del av laget. Vi skal lære deg alt vi kan om presseetikk, nyhetsformidling, forsidebygging, vinklinger og saker som funker på sosiale medier.

I denne jobben vil du styre forsiden på et av landets største nettsteder og jobbe sammen med noen av de mest ambisiøse og innovative hodene i bransjen.

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Søknadsfrist: Fortløpende ansettelse, så vær rask.

Kortfattet søknad med CV sendes til: [email protected]

Powered by Labrador CMS