STILLING LEDIG:

Morgenbladet søker sommervikarer – journalister og desk

Vi er på jakt etter idérike, nysgjerrige og bredt orienterte journalister med sikker språkføring og relevant erfaring innen nyhet, reportasje og dokumentarjournalistikk.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen som en av landets eldste aviser, og som en uavhengig publikasjon med vekt på politikk, kultur og forskning. Nå er denne over 200 år gamle avisen inne i en spennende utvikling og opplever for tiden sterk digital vekst, samtidig som papiropplaget holder stand. Vi ønsker derfor å styrke vår journalistikk i alle kanaler.

Morgenbladet søker journalister innen stoffområdene samfunn/forskning og kultur sommeren 2021.

Vi er på jakt etter idérike, nysgjerrige og bredt orienterte journalister med sikker språkføring og relevant erfaring innen nyhet, reportasje og dokumentarjournalistikk. Vi legger vekt på originale ideer og evne til å formidle krevende stoff på en levende måte. Skriv gjerne i søknaden om du primært vil jobbe med kultur eller samfunn/forskning.

Vi søker også redigerere til desken. Vi ønsker samfunnsengasjerte og språksikre personer med journalistisk teft. Redigererne inngår i hele kjeden av deskens arbeid fra tekstredigering og presentasjon til arbeid med nyhetsbrev og sosiale medier. Kjennskap til InDesign er en fordel.

Søknader vurderes fortløpende, aller siste søknadsfrist er 14. januar.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS