STILLING LEDIG:

M24 søker debattansvarlig i fast stilling

Vi søker deg som vil løfte de viktigste debattene i medie- og kommunikasjonssektoren.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Medier24 er et norsk medieselskap som har vokst kraftig de seneste årene, og er i dag en gasellebedrift med god økonomi og ambisiøse planer for videre vekst og utvikling. Selskapet består av én redaksjonell avdeling og én kommersiell avdeling. I redaksjonsavdelingen ligger M24.no som er landets største nettavis for nyheter innen medier, kommunikasjon, samfunn og teknologi, og lokalavisa for kommunikasjonsfolk KOM24.no, som etter lansering i november 2020 har hatt en fantastisk vekst med over en halv million visninger på kort tid. Medier24 arrangerer også ulike bransjeevents og produserer podkasten Pressepoden.

Vil du løfte mediekritikken til nye høyder?

Medier24 AS driver nettavisene Medier24 og KOM24. Førstnevnte er størst i sin sektor og har journalister, redaktører og øvrige mediefolk som sin viktigste målgruppe. KOM24 er utfordreren i kommunikasjonsbransjen. Vårt mål er å ta en enda større plass i samfunnsdebatten gjennom meninger og kommentarstoff. For å lykkes med dette, er debattstoff av høy kvalitet helt sentralt. Derfor ansetter vi nå en debattansvarlig!

Dersom du har interesse for medier, journalistikk, PR/kommunikasjon, og er opptatt samfunnsdebatt, bør du lese videre. Hvis du også ser verdien av hva Medier24 bidrar med i Mediebildet er dette en veldig spennende match.

Om jobben

Jobben som debattansvarlig strekker seg på tvers av nettavisene våre, og har som mål å løfte debattstoffet på alle plattformer. Konkret betyr dette blant annet følgende arbeidsoppgaver:

  • At du løpende identifiserer de konfliktene som avler debatt og sørger for at de interessante og viktige stemmene i bransjen tar debatten gjennom oss.
  • Være i kontakt med våre faste spaltister og bistå med ideer og presentasjon.
  • Plukke opp debatter i sosiale medier og utvikle dem videre på våre flater.
  • Aktivt søke plass i samfunnsdebatten gjennom solid muntlig og skriftlig formidlingsevne.
  • Presentere debattstoffet på en tabloid og mest mulig interessant måte for våre lesere.
  • Søke og rekruttere nye stemmer med et søkelys på å øke mangfold og representasjon i spaltene våre.
  • Utvikle våre fysiske/digitale debatter.
  • Du må gjerne evne å skrive egne kommentarer, men dette er ikke noe krav.

Hva ser vi etter?

Vi tror ikke du trenger enorm erfaring innen debattjournalistikk for å lykkes som debattansvarlig. Men det er sentralt at du ikke er redd for å argumentere for ditt syn - hverken i våre flater, i mediene eller i kommentarfeltet. Gitt vårt fokus, må du ha forståelse for journalistikk og presseetikk. Vi ønsker en debattansvarlig som er genuint opptatt av å gjøre en god jobb, og som hiver seg rundt når noe skjer. I denne jobben vil du ha mange baller i lufta samtidig, så for å lykkes må du være effektiv og jobbe strukturert.

Vil du vite mer?

Lytt til denne podkasten med ansvarlig redaktør Erik Waatland. Her snakker vi både om arbeidsoppgavene og om de myke tingene som er vanskelig å få fram i en tradisjonell stillingsannonse - om ledelse, kultur, hva som trengs for å trives i jobben - om alt det spennende som skjer i Medier24 om dagen.

Fortsatt nysgjerrig?

Søk stillingen, eller snakk med vår rekrutteringsrådgiver Bård Idås i MeyerHaugen / 950 444 83 / [email protected]


Søknadsfrist: Snarest
SØK HER

Powered by Labrador CMS