STILLING LEDIG:

Avisa Oslo søker debattansvarlig

Vi skal lage den avisa Oslo mangler - og trenger! Blir du med?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium. En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 694.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.

Vi bygger nå opp en slagkraftig redaksjon med 35 redaksjonelle medarbeidere, som skal levere nyheter døgnet rundt sju dager i uka. Vi skal samle Oslo i én avis igjen – blir du med?

Vi ønsker at Avisa Oslo skal være en nyskapende trendsetter i det norske mediebildet. Da trenger vi de beste journalistene, og vi søker en debattansvarlig til en nøkkelrolle. Dersom du brenner for Oslo, har svært god kunnskap om samfunnsspørsmål og vil jobbe i en avis som skal skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge – les videre!

Om jobben
Avisa Oslo trenger en debattansvarlig som i tillegg til selv å være en sterk stemme i Oslo, evner å være et kraftsentrum for den Oslo-debatt som skal utfolde seg på www.ao.no og gjennom sosiale medier.

  • Vi vil at du løpende identifiserer de konfliktene som avler debatt og sørger for at de interessante og viktige stemmene i Oslo tar debatten gjennom oss.
  • Vi vil at debatten i AO skal favne vidt og speile at Oslo er en smeltedigel hva angår politiske meninger og forskjellig etnisitet.
  • En viktig del av jobben din blir å identifisere og tilrettelegge for at sterke og nye stemmer finner veien til våre spalter.
  • Du skal tilrettelegge for debattarrangementer som kan bli sendt live.
  • Du blir ett av Avisa Oslos ansikt utad i dette stoffområdet, og vil få anledning til å kommentere og analysere saker og endringer av betydning.

Hva ser vi etter
Oslo er en smeltedigel hva angår etnisitet og levevis. Vi ønsker en redaksjon som speiler dette mangfoldet. For å lykkes som debattansvarlig tror vi følgende er relevante kvalifikasjoner:

  • Du har god kunnskap om Oslos samfunnsliv og et bredt nettverk.
  • Du har meget gode kontaktskapende egenskaper
  • Du er uredd og tåler å stå i stormen.
  • Du er god på kildebygging og tett på de sentrale aktørene
  • Du har har god evne til å prioritere

Stillingen er organisert i politisk avdeling, og rapporterer til politisk redaktør Eirik Mosveen.

Vi skal skape et sterkt redaksjonelt felleskap som setter en standard. Hver dag skal vi servere oslofolk journalistikk som ligger tett opptil hva leserne snakker om og er opptatt av. Det gjelder nyheter i spennet fra breaking news til økonomi, politikk, trender og debatt. Hvis dette motiverer deg, og du i tillegg trigges av å starte og utvikle en helt ny avis som skal vinne Oslo – da bør du søke!

Vårt løfte til deg
Vi lover deg en rolle i en lokalavis som skal bety noe for folk. Du kan være med på en helt ny mediesatsing. Vi er en start-up, så alle strukturer og planer er ikke på plass fra dag 1. Men vi har Amedia i ryggen og målet er å skape det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for journalister i Norge. Her kan du bidra til å bygge et sterkt fagmiljø hos en arbeidsgiver som vil utvikle seg sammen med Oslo.

Vil du vite mer om både den historiske satsingen og denne stillingen? Lytt til denne podkasten med ansvarlig redaktør Magne Storedal og styreleder Jostein Larsen Østring: https://soundcloud.com/meyerhaugen/avisa-oslo-hovedstadens-nye-lokalavis/s-rgLhIy2eBLC

Dersom du ønsker mer informasjon, eller vil ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med Bård Idås ([email protected])

Avisa Oslo er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Søknadsfrist: snarest
SØK HER

Powered by Labrador CMS