STILLING LEDIG:

Vårt Land søker debatt­journalist i fast stilling

Vårt Land har de siste årene satset tungt på å løfte debattstoffet og satsingen har vært svært viktig for Vårt Lands digitale vekst.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 61.100 lesere på papir og digitalt. I 2020 var driftsinntektene på 119,8 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen og den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale, Morgenbladet, Mediaconnect og det svenske forlaget Libris Media. Avisen holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum.

For mer informasjon, se vl.no.

Vårt Lands debattstoff kjennetegnes av at det setter dagsorden i skjæringsfeltet mellom religion, politikk og samfunn. Debattstoffet i Vårt Land har nyhetspuls og har som mål å få fram nye stemmer og varierte perspektiver i samfunnsdebatten. Vi jobber hele tiden med å videreutvikle debattstoffet med særlig vekt på digitale flater.

Vi lyser nå ut en stilling i Vårt Lands kommentar- og debattredaksjon. Stillingen har størst vekt på ekstern debatt, men du vil også kunne inngå i Vårt Lands kommentar-gruppe.

Vi søker deg som har teft for hvilke debatter som setter dagsorden, og greier å finne de rette personene til å skrive. Du er både nyhetsorientert og du leter etter de personlige historiene som driver samfunnsdebatten framover. Du har en bred samfunns- og religionsforståelse. Du er selvstendig, idérik og vet å sette dagsorden i sosiale medier. Du ønsker å utvikle nye former for debattjournalistikk. Du må ha teft for gode historier, god formuleringsevne og evne til å bearbeide andres tekster.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

  • Berit Aalborg, politisk redaktør, tlf: 464 19 183
  • Elias Bakken Johansen, klubbleder, tlf: 405 56 761

Søknad sendes til Anne-Lise Økland [email protected].

Send kortfattet søknad med CV innen 23. mai

Powered by Labrador CMS