STILLING LEDIG:

person på jobb, fra desken

Dagsavisen søker politisk journalist

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. april

Om arbeidsgiver:

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen. Vi har journalister over hele ladet og når 600.000 brukere i uken. Dagsavisen er opptatt av urettferdighet og hjertet banker ekstra hardt for de svakeste. Med vårt utspring i arbeiderbevegelsens verdier og ideer ser vi det som vårt kjerneoppdrag å kjempe for de svakes rettigheter. Å være tydelig på lederplass, kommentere politikk og nyheter, forklare og analysere verdensbildet rundt oss, er kjernen i det vi driver med.

Vil du bli vår nye politiske journalist? Se hit.

Vi søker en politisk journalist med bredt kontaktnett, rask rykkefot og ambisjoner om å sette dagsorden i den politiske debatten. Du er samfunnsengasjert, har innsikt i politiske prosesser og organisasjonsliv. Som politisk journalist i Dagsavisen vil du følge Stortinget, regjeringen og Youngstorget tett. Du vil bli en del av et team med erfarne journalister som er gode på å utvikle nye talenter i samspill med redaksjonsledelsen. Det er en grunn til at mange omtaler Dagsavisen som en stjernefabrikk!

Hva kan vi tilby?

Dagsavisen holder til i nyoppussede, moderne lokaler i Hausmanns Hus. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, et godt arbeidsmiljø preget av en underdog-mentalitet og ordnede forhold.

Stillingen innebærer noe turnus.

Vi søker i utgangspunktet en journalist til ett årsvikariat med mulighet for forlengelse.

Kontaktinformasjon

Spørsmål? Ta kontakt med: 

  • Kathleen Buer, nyhetsredaktør, tlf: 466 33 177 
  • Stian Fyen, reportasjeleder, tlf: 928 81 570

SØK HER

Powered by Labrador CMS