STILLING LEDIG:

DN søker magasinsjef

Vil du lage Norges råeste nyhetsmagasin?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 26. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NHST Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat og energi. Alle våre publikasjoner skal kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, samt at vi skal ha evne til å drive fram de eksklusive nyhetssakene som skal overraske og engasjere våre lesere. I NHST konsernet inngår følgende selskaper: Dagens Næringsliv, Mynewsdesk, Mention og NHST Global Publications AS, sistnevnte med følgende publikasjoner; Fiskeribladet, Intrafish, Recharge, Tradewinds, Upstream og Europower.Mangfold, inkludering, uavhengighet og innovasjon er viktig for selskapets suksess. NHST gir like muligheter for søkere med alle bakgrunner.

Vil du jobbe med de fremste i landet innenfor hardtslående dokumentarjournalistikk og historiefortelling? Brenner du for å utvikle nyhetsfeature, dokumentarjournalistikk og den gode fortellende journalistikken i ulike flater og kanaler? Liker du både høyt tempo og prosjektledelse av lengre løp?

DN søker en Magasinsjef som kan utvikle DNs råeste journalistikk og finne de gode historiene til avdelingen Historiefortelling og livsstil. Avdelingen leverer saker blant annet til de prisbelønte magasinene DN lørdag og D2 i alle kanaler.

Vi skal sette dagsorden blant annen innen økonomi, samfunn, livsstil, teknologi og arbeidsliv, og jobber med et bredt spekter av temaer og sjangere som nyhetsfeature, undersøkende journalistikk, reportasjer og portretter.

Ansvar og oppgaver:

 • Initiere og utvikle kritisk og god historiefortellende journalistikk – i flere flater.
 • Hovedansvar for å igangsette saker og team, samt planlegge, koordinere og utvikle DN Lørdag.
 • Sikre den journalistiske prosessen fra idé til utvikling av saker, publisering og evaluering.
 • Jobbe strategisk for å utvikle helgejournalistikken.
 • Bidra til å sikre velfungerende samarbeid og delekultur på tvers av hele DN-organisasjonen og skape en innovasjonskultur som oppfordrer til å teste nye løsninger, evaluere, feile og lære

Relevant erfaring/kompetanse:

 • Ledererfaring
 • Et sterkt ønske om å utvikle og oppnå resultater sammen med andre.
 • God kunnskap om presseetiske og kildekritiske problemstillinger.
 • God sjangerforståelse og visuell kompetanse.
 • Kunnskap om metode for ideutvikling, dramaturgi og digitale fortellerformer er en fordel.
 • Evne til å skape entusiasme for endring, innovasjon og utvikling. Du liker både høyt tempo og prosjektledelse av lengre løp.
 • Du har evne til å være tydelig, kommunisere godt og engasjere. Vi tror du er modig og evner å ta beslutninger. Stillingen rapporterer til redaktør for Historiefortelling og livsstil og inngår i avdelingens ledergruppe.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

Powered by Labrador CMS