STILLING LEDIG:

Dagbladet søker nattevakt (vikariat)

Dagbladet søker vikar i 12 måneder for nattevakt i 53 % stilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet dekker hele nyhetsdøgnet og vi søker deg som ønsker å bli en del av Dagbladets fantastiske nattlag. Som nattevakt er du vaktsjef for Dagbladet.no og reporter for alle avdelinger i Dagbladet! Du skal overvåke og dekke nyhetsbildet innen- og utenriks og servere leserne den rette miksen av stoff når Norge våkner. Nattevakta har ansvaret for Dagbladets Nyhetsbrev.

Vi søker en person med god formidlingsevne og nese for tabloide nyheter fra inn- og utland. Nattevakta må både evne å jobbe selvstendig og være arbeidsleder. Det stilles store krav til journalistisk- og etisk vurderingsevne.

Det vil bli gitt opplæring i frontstyring og produksjonssystem. Nattevakta går i turnus.

Tiltredelse snarlig.

Kontaktinformasjon:

  • Thomas Sæbø, fungerende avdelingsleder, tlf: 916 00 461
  • Hans-Martin Thømt Ruud, fungerende redaksjonssjef, tlf: 976 87 774
  • Anders Holth Johansen, klubbleder, tlf: 476 16 896

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her: https://www.dagbladet.no/kultur/kvalitetspolicy/69871150

Søknad sendes til: [email protected]

Powered by Labrador CMS