STILLING LEDIG:

Dagbladet søker kommentator

Dagbladet søker en erfaren, kunnskapsrik og språksikker journalist til stillingen som kommentator i Dagbladets lederavdeling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 01. februar

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende ogdiversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester tilforbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Som kommentator i Dagbladet skal du være med på å målbære og videreutvikle avisas liberale politiske ståsted. Du må være bredt orientert i samfunnsdebatten, ha et velutviklet kildenettverk og evne til raskt å tolke, analysere og formidle essensen i det løpende nyhetsbildet.

Dagbladet tilbyr deg en unik plattform for å formidle dine analyser av politikk og nyheter, både på papir, nett og tv. Som del av leder/kommentar-avdelingen i avisa blir du en del av et kollektiv som utvikler og spisser standpunkter og argumenter i fellesskap, samtidig som du får stor frihet til å utvikle din personlige uttrykksform og dine interesseområder.

Nyhetsbildet skifter raskt. En kommentator i Dagbladet må derfor være fleksibel og nyhetsorientert, slik at vi hurtig kan sette en nyhetsutvikling i kontekst, og om nødvendig etablere og formidle et prinsipielt standpunkt.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS