STILLING LEDIG:

Dagbladet søker politisk journalist i fast stilling

Alle sultne og slagkraftige journalister - se her: En heftig mulighet til å være med i journalistikkens Formel 1.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. desember

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende ogdiversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester tilforbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet søker journalist til fast stilling på vår politiske avdeling, hvor du vil jobbe sammen med noen av landets beste på feltet.

Du må like politikkens verden, men for oss er det viktigere at du vil noe med talentet ditt, og at du brenner for å markere deg, enn at du kan forvaltningsloven på rams. Vil du gå statsråder etter i sømmene, vil du sette dagsorden, så vær så god - Dagbladet står til din disposisjon.

Vi søker en reporter som våger å skyte fra hofta, som ikke gir seg på tørre møkka, og som elsker å leke seg i det deilige tabloide handlingsrommet. Du må også være stødig i presseetikken og ha en finspisset nyhetsnese. Du må gjerne abonnere på en smal nynorsk kulturavis, men vi oppfordrer ikke til det. Dagbladet skriver for vanlige folk, og nå er det som kjent nettopp deres tur.

Det kan nok også lønne seg å være litt dårlig taper. Dagbladet skal være først med det siste - hver bidige gang. Du må altså like å dunke ut en nyhetssak i høyt tempo, og simpelthen elske følelsen når konkurrentene siterer deg tre minutter seinere.

Samtidig jobber Dagbladets politiske avdeling også med mange lengre journalistiske løp, og vi jobber gjerne sammen som gruppe på de store sakene. Journalistikk er lagarbeid, og vi har stått bak mange store avsløringer de siste åra. Vi lover deg plenty med muligheter til å dykke inn i materien og detaljene. Kom med ideer, og vi skal hjelpe deg å realisere dem.

Vi kan tilby gleden av å jobbe i et mediehus med stolte tradisjoner og stor vekst, både i antall journalister og lesere. I løpet av 2022 skal Dagbladet oppbemanne med 30 nye journalister. Vi kan også tilby et ungt og ambisiøst miljø med en utpreget vinnerkultur.

Dagbladet har 2 millioner ukentlige lesere, en populær TV-kanal, og store ambisjoner - hos oss blir du lest og sett.

Dagbladet er ikke bare en avis, Dagbladet er også en tilstand - vil du prøve?

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Kontaktinformasjon:

  • Steinar Suvatne, reportasjeleder politisk avdeling, tlf: 480 20 552 / e-post: [email protected]
  • Jan Thomas Holmlund, konstituert utviklingsredaktør, tlf: 476 32 805 / e-post: [email protected]
  • Nicolai Eriksen, avdelingsleder Børsen og politisk avdeling, tlf: 930 89 829 / e-post: [email protected]
  • Anders Holth Johansen, leder Dagbladets redaksjonsklubb, tlf: 476 16 896 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS