STILLING LEDIG:

Dagbladet søker nyhets­journalist på bok

Dagbladet søker en idérik litteraturreporter med nyhetsteft og velutviklet evne til å finne egne saker.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Prosjektstilling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 13. desember

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende ogdiversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester tilforbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet skal være nyhetsledende på kulturfeltet og vi ønsker å skrive sakene folk snakker om. Vi er derfor på jakt etter en nyhetsreporter som kan sette dagsorden med egne saker om alt som beveger seg på litteraturfeltet.

Du som søker er et utpreget tabloidjournalistisk talent, og har et godt øye for hvilke historier fra inn- og utland som fenger leserne. Du må være selvstendig, språksikker og ha en velutviklet fortellerstemme. Du må trives i et hektisk, men kreativt miljø og det er en forutsetning at du er stødig presseetisk. I denne stillingen går du «all inn» på et felt, og det er derfor spesielt viktig at du er selvgående og rask til å bygge kildenettverk.

Vi tilbyr:

  • En innholdsrik, utfordrende og morsom arbeidshverdag.
  • Gode kollegaer i en redaksjon med utrolig godt samhold og miljø.
  • Svært gode utviklingsmuligheter i en organisasjon med mye kompetanse.

Stillingstype: Prosjektstilling (6mnd)

Kontaktpersoner:

  • Sigrid Hvidsten, kulturredaktør, 952 27 414 / e-post: [email protected]
  • Anders Holth Johansen, leder for redaksjonsklubben i Dagbladet, tlf: 476 16 896 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS