STILLING LEDIG:

Budstikka søker nyhetsredaktør til denne gjengen på Billigstadsletta.
Budstikka søker nyhetsredaktør til denne gjengen på Billigstadsletta.

Budstikka søker nyhets­redaktør

- Asker og Bærums Budstikke AS

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Billingstad

Søknadsfrist: 10. mars 2024

Om arbeidsgiver:

budstikka logo

Budstikka er et lokalt mediehus, i et av Norges mest spennende nedslagsfelt. Budstikka holder til på Billingstadsletta i Asker, og er mediehuset for 228.000 innbyggere i Asker og Bærum. Redaksjonen teller 30 årsverk. Budstikka er en del av Amedia.

Om rekrutteringsbyrået:

FRAM logo

FRAM er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv. FRAM ble etablert i 2023 av Bård Idås og Ann Mari Nygjerde. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med bakgrunn fra ledelse og journalistikk. I tillegg til komplette rekrutteringsprosesser, leverer FRAM rådgivningstjenester. Vi hjelper folk og organisasjoner som ønsker positiv endring FRAM.

Budstikka setter sin stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Nå søker Budstikka en uredd og ambisiøs nyhetsredaktør som kan bidra med å sette en tydelig retning for avisa.

Budstikka har store vekstambisjoner. For å få til det, må avisa daglig lage kvalitetsinnhold som er relevant, nyttig og nært for dem som bor i Asker og Bærum. Budstikka er på jakt etter en nyhetsredaktør med redaksjonell erfaring og solid forståelse for digitalisering og utviklingstrekk i mediebransjen. Som nyhetsredaktør i Budstikka vil du få en sentral rolle i å sette dagsorden, skape diskusjon og debatt i Norges 5. og 8. største kommune. Sammen med dyktige kollegaer vil du bidra i videreutviklingen mot en heldigital medieverden. Har du erfaring fra strategiske utviklingsprosesser, er det et pluss.

Nyhetsredaktøren rapporterer til ansvarlig redaktør/daglig leder, Anniken Renslo Sandvik, er nestkommanderende i avisa og sitter i ledergruppa. Nyhetsredaktøren leder og er ansvarlig for det daglige og løpende nyhetsarbeidet og jobber i tospann med redaksjonssjefen. Disse to deler personalansvaret for størstedelen av redaksjonen. Det er i alt 30 redaksjonelle stillinger i Budstikka.

Ditt ansvar

  • Sikre at journalistikken treffer målgruppene med kvalitetsinnhold som er relevant, nødvendig og nyttig
  • Være en pådriver for digital utvikling og vekst
  • At avisa holder høy presseetisk og metodisk standard
  • Lede redaksjonsmøtene 
  • Et overordnet ansvar for bemanning og turnus

Din erfaring og kompetanse

  • Du har redaksjonell ledererfaring
  • Du har solid forståelse og fokus på digitalisering og er oppdatert på trender i mediebransjen
  • Du har utpreget samfunnsforståelse og et stødig presseetisk kompass 
  • Du har innsikt i hvordan vi når ut til publikum med innholdet

Hva kan vi tilby?

Som nyhetsredaktør i Budstikka er du en del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av lokalaviser, ikke bare i Norge, men i verden. Vi lover deg et mediehus med sterk posisjon og muskler til videre utvikling. Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon. 

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill. Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale demokratiet. Våre medarbeidere opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. 

At Amedia er et godt sted å jobbe, ble også bekreftet da vi igjen ble sertifisert som Great Place To Work i 2023. Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Kontaktinformasjon

Nysgjerrig på å vite mer? Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i FRAM:

Stillingen rapporterer til ansvarlig redaktør og daglig leder Anniken Renslo Sandvik 

Søknadsfrist: 10.03.2024

SØK HER

Powered by Labrador CMS