STILLING LEDIG:

Vil du jobbe med breaking news i NRK?

Vil du jobbe med breaking news i NRK?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 26. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Vi leter etter en flink journalist som elsker pulsen og nerven man får av å dekke breaking news - både foran kamera og i høyt tempo på desken.

Arbeidsoppgaver

Som reporter på sendedesken i NRK Direkte jobber du med å redigere video til sendinger, og du blir sendt ut for å rapportere live når noe skjer.

Redaksjonens viktigste oppdrag er å styrke NRK nyheters dekning av breaking news. Sendingene våre går på radio, tv og mobil - alle NRKs plattformer. Du bidrar til disse ved å være godt oppdatert på det løpende nyhetsbildet, og ved å jobbe raskt og presis i formidlingen av det.

Vi lager også valgbare nyheter med lyd, grafikk og levende bilder til alle våre plattformer. Både som bulletiner og som løpende video med grafikk til NRK.no.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som elsker nyhetspulsen, er godt oppdatert og interessert i de store sakene og har erfaring som nyhetsjournalist.

Du kan redigere i et videovideoverktøy, fortrinnsvis i Rio/Quantel eller Premiere. Du liker høyt tempo for å få ut saker på kort tid. Du er språksikker og har solid etisk og journalistisk vurderingsevne. Du har godt humør og tar utfordringer på strak arm. Du er en lagspiller som løfter sendingene sammen med andre.

Gode språkkunnskaper skriftlig og muntlig i norsk og engelsk.

Vi tilbyr

En spennende jobb i et pulserende nyhetsmiljø midt i hjertet av NRK nyheters operasjon på Marienlyst. Jobben inngår i en turnus med andre reportere. Ulempe- og helgevakter er en del av denne turnusen.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS