STILLING LEDIG:

NRK Nordland søker sommervikarer

Som sommervikar i NRK Nordland jobber du i landsdelens største nyhetsredaksjon og i et av landets mest spennende fylker. Her vil du få muligheten til å jobbe med nett, mobil, sosiale medier, radio og tv.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Bodø

Søknadsfrist: 21. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Arbeidsoppgaver

Vi ser etter deg som er engasjert og idérik, og som ønsker å jobbe med det daglige nyhetsbildet til våre plattformer. Vi leverer daglig saker til NRK.no, Dagsrevyen og Dagsnytt. Vi går ofte direkte i egne og nasjonale nyhetssendinger.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra nyhetsjournalistikk er en fordel, men intet krav. Det er også fint om du har noe kompetanse på tekst, video/videoredigering, stillbilder og/eller radio. Førerkort klasse B.

Vi tilbyr

En variert og spennende sommer med store utviklingsmuligheter. Et trivelig arbeidsmiljø med faglig sterke kolleger som er kjent for å ta godt imot nye folk.

Kontaktinformasjon:

  • Vibeke Madsen, distriktsredaktør, NRK Nordland, tlf: 913 92 249

SØK HER

Powered by Labrador CMS