STILLING LEDIG:

Dagsavisen søker idérike og engasjerte journalister i Nord-Norge

Vil du jobbe for Dagsavisen i Nord-Norge?

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Fleksibelt (les teksten)

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen. Med vår internasjonalt anerkjente utgavemodell når vi daglig ca. 170.000 mennesker på alle plattformer. Per uke når vi opp mot én million unike brukere digitalt. I tillegg til Dagsavisens nasjonale og internasjonale produksjon i bunn, er lokale posisjoner i Oslo, Moss (Moss Dagblad) og Drammen (Fremtiden) etablert og eksisterende posisjoner i Stavanger (Rogalands Avis) og Fredrikstad (Demokraten) en del av vårt mediehus. Vi jobber stadig med å utvide vårt dekningsområde og vår ambisjon er å gi en stemme til hele landet, og da gjerne til de svakeste i samfunnet vårt. Mediehuset har en samlet omsetning på 146 millioner kroner.

Nok en gang kjenner folk i Nord-Norge mer på nærheten til verdensbegivenhetene enn det vi kanskje klarer å forstå fullt ut fra våre kontorer i Oslo sentrum. Det har vi i Dagsavisen bestemt oss for å gjøre noe med.

De siste ti årene har Dagsavisen vært gjennom en rivende utvikling. Vår digitale posisjon er ti ganger det den var da vi startet veksten. Det skyldes ikke minst at vi har tatt steget ut av bare Oslo rent journalistisk. I dag har vi journalister stasjonert i fem byer, og snart håper vi å få på plass kolleger i flere byer.

At det er langt fra Nordlandskysten og i alle fall fra Kirkenes til kvartalene rundt Stortinget, påvirker naturlig nok både våre og alle andre riksmediers journalistiske perspektiver og prioriteringer. Den siste tids hendelser i Ukraina, har endret både den innenriks- og utenrikspolitiske agendaen på en måte som gjør at avstanden til russergrensen oppleves veldig lang fra Oslo og tilsvarende kort fra Finnmark. Derfor søker Dagsavisen nå etter to journalister som skal overvåke Nord-Norge.

Vi ser etter deg som ser menneskene bak de store nyhetene og som evner å finne det store i de små nyhetene. Fra grenseproblematikken i Finnmark til byutvikling og fotballtriumfer i Bodø, skal vi løfte den nordnorske agendaen inn i den nasjonale samtalen.

En av journalistene skal bo og jobbe i Finnmark, med spesielt blikk mot Russland og grensesituasjonen, og den andre trolig i Bodø eller Tromsø, men vi tar imot søknader fra hele landsdelen. Det er viktigere for oss å finne riktige personer til stillingene enn hvilken by kandidatene skal jobbe fra. For oss er det mest avgjørende at du kan jobbe selvstendig, har erfaring med tekst, foto og video, og har lyst og evne til å prege det nasjonale nyhetsbildet med nyhetssaker, reportasjer og kanskje også med kommentarer som opplyser, engasjerer, gleder, utfordrer og beriker lesere langt utover egen landsdel.

Lønn etter avtale, gode pensjon- og forsikringsordninger. Tiltredelse snarest.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS