STILLING LEDIG:

Bergens Tidende søker sportsjournalist

BT-Sporten ser etter en nyhetsjeger som også kan bli en sentral del av vår Ballspark-satsing.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 3. januar

Om arbeidsgiver

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

BT søker en journalist med engasjement og teft, som evner å få ut blanke nyheter i sterk konkurranse med andre mediehus.

Den vi søker har:

  • Stor interesse for sport og brenner for å vinne nyhetskampen.
  • Egne ideer som kan utvikles til gode saker og takler høyt tempo.
  • Evne til å sette dagsorden og jobber godt med kilder.
  • Interesse for å jobbe med tv.

Sportsjournalistene i BT leverer til både nett, papir, tv og lyd. En helt sentral del av sportsdekningen er BTs Ballspark-konsept. Ballspark har de siste årene vokst fra å være en ukentlig podkast til å bli en satsing med tv-sendinger før og etter hver eneste Brann-kamp. Sportsklubben Brann er viktig for Bergen og bergenserne og i tiden fremover har vi tenkt å styrke denne satsingen ytterligere. Det betyr blant annet flere tv-sendinger.

Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig, men som er en utpreget lagspiller. I BT blir du en del av et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø der du vil jobbe og utvikle deg sammen med dyktige og hyggelige kollegaer.

For å formidle nyhetsbildet enda bedre og mer innsiktsfullt, ønsker BT å ansette journalister med ulik bakgrunn og erfaring. Mangfold og inkludering er viktige verdier i en bærekraftig nyhetsredaksjon.

Stillingen innebærer en del kvelds- og helgearbeid. Du må også regne med en god del reisevirksomhet.

Kontaktinformasjon:

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

  • Christian Nicolaisen, Nyhetsleder sport, tlf: 996 14977 / e-post: cn@bt.no
  • Tonje Aursland, Klubbleder, tlf: 906 50717 / e-post: tonje.aursland@bt.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS