STILLING LEDIG:

Bare Åsane søker journalist

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Åsane, Bergen

Søknadsfrist: 25. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Bare Åsane er et nyhetsnettsted for Åsane, en ren digital avis og gis ikke ut på papir.

Bare Åsane er eid av Schibsted, og samarbeider tett med søsteravisene Bygdanytt og Strilen - og også med Vestnytt og Askøyværingen.

Bare Åsane formidler nyheter om og for Åsane bydel i Bergen. Konseptet vårt er en strøm av nyheter. Alt innhold vi lager publiserer vi i en feed.

Vi vil være nyskapende, leken og troverdig. Vi tror vi har et god konsept, men trenger nå hjelp fra deg som er lett på foten og har et godt blikk for det som rører seg i et pulserende forstadsmiljø.

Har du erfaring som journalist er det en fordel, men vi er ikke mest opptatt av CVen din. Vi tror vilje til å lære, evnen til til å stå på og lyst til å være med å skape noe nytt er viktigere enn hva du har jobbet med tidligere.

Du må kunne jobbe selvstendig, tåle å jobbe under tidspress og kunne levere tekst og bilder raskt. Kan du litt om video, og liker å filme med mobilen, er vi spesielt interessert i deg.

Du må ha førerkort for personbil.

Vi tilbyr muligheten til å leke på jobb, ordnede arbeidsforhold, erfaring som er gull verdt og muligheten til å bli kjent med bergensområdets med spennende og varierte lokalavismiljø.

Stillingen er et vikariat i 12 måneder, med mulighet for forlengelse.

Oppstart: så raskt som mulig

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS