STILLING LEDIG:

NRK i Bergen søker bemannings­planlegger

Planlegge bemanning og produksjoner i Bergen?

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 15. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Liker du å jobbe med planlegging? Er du en som trives med folk og samtidig elsker å få kabaler til å gå opp?

Vi ser etter en engasjert og strukturert bemanningsplanlegger i teknologiavdelingen i Bergen.

Vi produserer innhold til nett, TV og radio, og leverer nyheter og store publikumssuksesser innenfor ulike sjangre; både reality, dokumentarserier, gravejournalistikk og underholdning. Fotobonden, Ukjent Arving, Eides språksjov, Symesterskapet og sommersatsninger i NRK er noe av det som har blitt produsert hos oss. Vi ser alltid etter smarte løsninger og nye måter å produsere innhold publikum ikke har sett eller hørt før.

Vi har ledig en fast stilling på plankontoret fra høsten av. I 2023 skal NRK ta i bruk et nytt verktøy for planlegging. For å styrke oss i innføringsperioden kan det også bli aktuelt å ansette i en midlertidig stilling så lenge dette pågår.

Arbeidsoppgaver

Jobben innebærer å lage turnus- og arbeidsplaner i samarbeid med ulike redaksjoner og ledere. Produksjoner skal planlegges og bemannes med fotografer, klippere, produsenter, lyd i tillegg til utstyr og produksjonsrom. Det er vesentlig å ha en god dialog med medarbeidere og samarbeide for å løse oppgaver og produksjoner på beste måte.

NRK skal ta i bruk et nytt verktøy for all ressursplanlegging i 2023, dette vil endre noe av dagens arbeidsoppgaver. Denne rollen er viktig inn i overgang til nytt system. Det kan også innebære nye oppgaver, vi ser det derfor som en fordel med erfaring fra produksjonsledelse.

Kvalifikasjoner

I denne jobben må du ta ansvar og kunne jobbe selvstendig med god framdrift. Vi ser etter en som jobber strukturert og effektivt, og som samtidig er nøyaktig i utførelse av arbeidet. Du evner å kommunisere godt med andre, samarbeider, er fleksibel, og leter etter de gode løsningene. God kjennskap til tariffavtale og ulike regelverk er en viktig del av jobben. Du lærer nye verktøy raskt og har god totaloversikt. Du er nysgjerrig og engasjert i innholdet vi leverer til publikum.

Vi ønsker at du har høyskole- eller universitetsutdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for dette. Utdanning eller erfaring innenfor produksjonsledelse er en fordel, i tillegg til noe kjennskap innenfor teknologi og innholdsproduksjon. Sikker språkføring i norsk, både muntlig og skriftlig, er nødvendig i jobben.

Vi tilbyr

  • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med god delingskultur.
  • Kompetanseutvikling innenfor flere ulike fagområder.
  • Kolleger med kreativitet og humør som er opptatt av at du skal lykkes.
  • Et spennende, innovativt fagmiljø.
  • Moderne lokaler i MCB med fremtidsrettet teknologi.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med ryddige arbeidsforhold, velferdstilbud og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon:

  • Bodil Moldskred, teknologiutviklingssjef Region Vest, tlf: 416 12 546

SØK HER

Powered by Labrador CMS