STILLING LEDIG:

Bergens Tidende søker leder for sport

BT-sporten trenger ny leder!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Innholdet til Bergens Tidende finner du på alle digitale flater. Vi jobber hele tiden med å utforske nye formater for innholdet vårt gjennom for eksempel podcaster eller arrangement. Bergens Tidende har 231.000 daglige lesere og rundt 80.000 abonnenter. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

Avdelingen er best i verden på dekning av SK Brann, med podkast- og TV-konseptet Ballspark som sitt flaggskip. I tillegg dekker vi både topp- og breddeidrett i vest, med nyhetssaker, featurestoff, og TV-produksjon både fra turneringer og store arrangementer som Stoltzekleiven opp og Bergen City Marathon.

Vi søker etter en faglig sterk og digitalt orientert leder, med ambisjoner om å løfte sportsdekningen i Bergens Tidende enda et hakk.

Du skal være en pådriver for journalistisk nytenkning og utvikling av innhold i ulike formater og sjangre: Alt fra sportsnyheter til visuell historiefortelling til podkast i studio eller på scene.

Vi søker deg som behersker både høyt tempo og reportasjeledelse av lengre løp, er sterk på presseetikk og digital historiefortelling.

Du er en engasjerende leder, som jobber systematisk for å nå målene avdelingen setter seg, og som brenner for å utvikle folkene rundt deg.

Som leder for sporten er du en del av mellomledergruppen i BT. Stillingen rapporterer til nyhetsredaktør.

Søknadsfrist: 11.09.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale

Kontaktinformasjon

Spørsmål? Ta kontkt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS