STILLING LEDIG:

forsidebilde for avisa oslo, kollasje av videoer

Avisa Oslo søker politisk journalist - og tilkallings­vikarer

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 1. april

Om arbeidsgiver:

Avisa Oslo logo

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium. En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 694.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Har du en politisk journalist i magen? Lyst til å komme tettere på kildene og ut i felt? Lære deg skikkelig godt å jobbe med innsyn og finne sakene dine selv? Se hit! 

  • Avisa Oslo er tettest på oslopolitikken. Hos oss får du jobbe frem egne saker og kommer tett på de største avgjørelsene som tas i byen. Du får jobbe tett mot byens beslutningstakere og spillet om makten i byen vår. 
  • Vi ser gjerne at du interesserer deg ekstra for et felt som er viktigst politisk i Oslo: for eksempel oppvekst eller samferdsel. 
  • Som politisk journalist i Avisa Oslo får du også jobbet med breaking, du får rykke, grave om du har en god sak - men også skrive om den kule kafeen i nabolaget ditt om du ønsker det. 
  • Det aller viktigste er at du har gode ideer og et ønske om å bidra til at Avisa Oslo fortsetter å sette dagsorden hver eneste dag. 
  • Vi trenger både vikar i fulltidsstilling, samt tilkallingsvikarer som kan jobbe ved behov som nyhetsjournalister.

Hva kan vi tilby? 

  • En ung og pulserende redaksjon
  • Muligheten til å utvikle deg som journalist
  • Masse erfaring fra felt 
  • Arbeid med et bredt spekter av saker
  • Utvikle din digitale kompetanse innenfor f.eks live, video, some og fronting
  • Fine redaksjonslokaler i sentrum
  • Konkurransedyktige betingelser 
  • En del av Amedia - et stort konsern som satser over hele landet
  • En sosial gjeng med dyktige kollegaer 
  • Flotte, nye lokaler i Tollgaarden.

Hvem ser vi etter? 

Vi ønsker oss et talent som gjerne har noe erfaring fra tidligere. Du kan gjerne ha jobbet i lokalavis eller prøvd deg nasjonalt. 

Det viktigste er at du elsker Oslo, har peiling på hva som rører seg i byen og at du liker å både finne og dekke små og store saker fra hele byen. Vi er opptatt av å speile hele Oslo, og om du har spesiell kjennskap til deler av byen er det en fordel. 

I Avisa Oslo har journalistene egne spesialfelt, og i dette vikariatet leter vi etter noen som ønsker å jobbe tett med politikk. 

Hvordan blir jobben? 

Stillingen inngår i nyhetsredaksjonen og innebærer turnus. 

Du kan regne med en hektisk, spennende jobb der du får prøvd deg på mange ulike felt. Men det er også kjempeviktig at du har egne ideer til saker og at du forstår Oslo. Det er en fordel om du liker å rykke og å kaste deg rundt på store og små saker. 

Kun søknader som er lagt inn i Recman blir behandlet. Legg ved CVen din og en kort søknad og si litt om hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss og hva du tror du kan bidra med. 

Vikariatet går fra juni og ut året. 

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet etter at fristen har gått ut.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS