STILLING LEDIG:

Avisa Oslo søker video- og sosiale medier-journalist

Vil du være med på å løfte Avisa Oslo til et nytt nivå? Filme, klippe, lage TV-serier og sosiale medier-videoer? Lage det beste innholdet på løpende nyhetssaker? Kanskje trives du både foran og bak kamera?

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14. august

Om arbeidsgivar

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium. En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 694.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Avisa Oslo har på kort tid blitt en av de viktigste stemmene fra hovedstaden, og vår publisering til sosiale medier når flere hundre tusen brukere hver dag. Det skal vi fortsette med – og vi trenger flere flinke folk på laget.

Vi søker derfor etter en video- og sosiale medier-journalist i fast stilling til vår redaksjon i Torggata i Oslo. Du vil være en del av en SoMe- og videodesk som leverer løpende innhold til AO.no og våre sosiale medier-kontoer.

Arbeidsoppgavene dine vil rullere mellom å være SoMe-vakt der du bearbeider det løpende innholdet fra AO.no og publiserer i våre kanaler, og vakter der du jobber med egen videoproduksjon og større videoprosjekter.

Du får være med på å bygge opp AOs neste store flermediale satsning, og du får stor påvirkningskraft på både egen arbeidshverdag og hva AO skal være i fremtiden.

Din kompetanse

Erfaring med filming og klipping er en forutsetning for denne stillingen. I tillegg er det en fordel hvis du har erfaring med noe av det følgende, men ikke et krav:

 • Publisering på Snapchat, TikTok, Instagram eller andre sosiale medier
 • Stills, visuell journalistikk eller annen visuell kompetanse
 • Erfaring innen nyhetsjournalistikk, featurejournalistikk eller andre journalistiske områder
 • Erfaring med videoserier, podkast eller annet flermedialt innhold
 • Erfaring fra andre lokale- eller riksdekkende medier
 • Erfaring med live-avvikling

Skriv i søknaden hvor dine styrker ligger.

Hva kan vi tilby?

 • Konkurransedyktige betingelser
 • En ung og pulserende redaksjon
 • En sosial gjeng med dyktige kollegaer
 • Muligheten til å utvikle deg som journalist
 • Mulighet til å jobbe med prosjekter du brenner for
 • Stilige redaksjonslokaler midt i Torggata
 • Du får være en del av Amedia – et stort konsern som satser over hele landet

Du kan se hva du kan forvente av å jobbe i Avisa Oslo i denne videoen.

Legg inn CVen din i søkesystemet og legg ved en kort søknad om hvorfor du har lyst til å jobbe i Avisa Oslo og hva du kan tilby av kompetanse. Vi vil kalle inn interessante kandidater til intervju i løpet av august, og vi ønsker å få personen på plass i løpet av oktober, eller så snart det er mulig.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS