STILLING LEDIG:

Avisa Lofoten søker journalist i fast stilling og sommervikar

Vi i Avisa Lofoten søker en ny kollega på fulltid i fast stilling med tiltredelse så snart som mulig. Vi er også på utkikk etter en sommervikar.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og sommervikar

Arbeidssted: Vest-Lofoten

Søknadsfrist: 1. mars

Om arbeidsgiver

Avisa Lofoten er en nettavis som dekker Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst. Avisa er en del av mediekonsernet Tvisyn AS som eier flere mindre lokalaviser.

Kollegaen vi ønsker oss er en hyggelig, utadvendt person med evne til å se det interessante og unike i ethvert menneske.

Som en liten redaksjon med et stort dekningsområde er du nødt til å kunne dekke et bredt spekter av saker. Alt fra raske blålys-saker til lengre reportasjer og portretter. Det er en stor fordel om du har journalistfaglig bakgrunn eller lokal tilhørighet, men det er ikke et krav.

Vi kan tilby relativt stor frihet i arbeidshverdagen med hjemmekontor og har stor takhøyde for å sette ideer ut i livet. Selv om vi ikke har et felles kontor jobber vi tett med faste redaksjonsmøter både online og fysisk.

Vest-Lofoten er et svært interessant område å jobbe i som journalist. Reiselivsnæringa står sterkt og er i stadig vekst, samtidig som tidens klimaendringer skaper et spenn mellom natur og menneske. Fiskerinæringen er en solid bjelke i regionen som er i en spennende utvikling. Så er det ikke til å komme bort ifra at Lofoten rett ut er Norges fineste plass.

Har du som journalist et spesialområde som du brenner ekstra for skriv dette gjerne inn i søknaden! Per dags dato består redaksjonen av to journalister på heltid, en i redusert stilling, samt redaktør. Har du spørsmål om stillingen, eller bare ønsker å ta en nærmere prat – ikke nøl med å ringe.

Vi håper å høre fra deg!

Kontaktinformasjon:

CV og søknad sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS