STILLING LEDIG:

E24 søker kommentator

En av Norges mest synlige talerstoler er ledig

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 03. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Med nær to millioner unike brukere hver uke, over halvparten på mobil, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Høsten 2019 varslet vi en offensiv oppbemanning og nytt samarbeid på tvers i Schibsted, for å ta en enda sterkere og tyngre posisjon. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider også tett med øvrige Schibsted-aviser, med egne næringslivsgrupper i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

Vi jakter en ny kommentator som vil få mulighet til å sette dagsorden gjennom sine analyser og kommentarer i saker knyttet til økonomi, finans og politikk. Vi ønsker oss en faglig dyktig person med en god penn som liker «scenen» og som trives både i ekspertrollen og som debattant. Det er en forutsetning at du har lyst til å representere E24 i det offentlige ordskiftet.

Jobben som kommentator krever solid fagkompetanse innenfor økonomi, finans og politikk og gode skriveferdigheter. Kommentar- og analyseartiklene skal i seg selv kunne skape debatt eller bidra til utvikling av nyhetssakene i E24.

Kommentatoren jobber i tett samarbeid med redaksjonen, deriblant to andre kommentatorer.

For å lykkes i denne rollen må du ha solide analytiske ferdigheter og stor arbeidskapasitet. Det er dessuten helt avgjørende at du er uredd og kan jobbe selvstendig, samtidig som du må være lydhør og ydmyk for faglig innspill fra kollegaer og kilder.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser. Redaksjonen holder til i trivelig lokaler i VG-bygget i Akersgata i Oslo sentrum.

Kontaktinformasjon:

  • Gro Møllerstad, rekrutteringsrådgiver Hodejegerne AS, tlf. 915 59 752
  • Pål A. Solheimsnes, leder for redaksjonsklubben i E24, tlf. 992 40 017

SØK HER

Powered by Labrador CMS