STILLING LEDIG:

ØB er på jakt etter nyhetsjeger

Vi skal styrke vår posisjon som Follos viktigste nyhetsformidler og er på jakt etter en sulten og ambisiøs journalist som vil sette sitt preg på ØB. Er det deg vi har i siktet?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / Sommervikar

Arbeidssted: Ski

Søknadsfrist: 31. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Østlandets Blad er Follos største avis, og holder til i Ski. Avisen ble stiftet i 1908, og vokser i antall lesere og abonnenter. ØB har 15 ansatte, og solid økonomi. Østlandets Blad er en del av Amedia.

Vi ønsker oss en som elsker lokaljournalistikk, som evner å se det store i noe lite, og engasjeres av å være viktig for leserne. Klarer du å håndtere saker som går i dybden og forklarer hvorfor noe skjer, samtidig som du kan jobbe parallelt med kjappere saker, høres det ut som om du er rett person for oss.

Østlandets Blad er en lokalavis i sterk vekst. Vi skal fortelle våre lesere om hva som skjer i Folloregionen – og hvorfor. Vi har kontor i Ski, og dekker Follo-kommunene med en redaksjon på 15 medarbeidere, og i samarbeid med andre Amedia-aviser i regionen.

Vi er opptatt av å utvikle medarbeiderne våre, og å bygge en god arbeidskultur og et godt arbeidsmiljø.

Østlandets Blad er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Vi søker også sommervikarer

Vil du vise deg fram i en morsom redaksjon, og fortelle leserne om det som skjer i Follo i sommer?Vi er på jakt etter energiske og engasjerte sommervikar, som vil bruke den varme, fine tida til å skrive om stort og smått, og fortelle gode historier.Uredd, lærevillig, positiv? Perfekt!Førerkort? Nydelig!God med folk, og glad i å fortelle historier med tekst og levende bilder? Hvorfor har du ikke sendt søknaden ennå!?

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS