STILLING LEDIG:

Nettavisen søker to debatt­journalister

Nettavisen styrker satsingen på Nettavisen Norsk debatt, og lyser med dette ut to faste stillinger som debatt-journalist.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Etter oppstarten i januar i år har Nettavisen Norsk debatt vokst raskt til å bli ett av Norges største og viktigste steder for meningsutveksling og debatt. Vi publiserer daglig en rekke kommentarer og innlegg fra vanlige lesere, profilerte meningsbærere og Nettavisens faste spaltister. I tillegg henter vi kommentarer og innlegg fra over 80 Amedia-aviser over hele landet.

Søkere må ha journalistisk bakgrunn og utdanning, og må være godt orientert i norsk politikk og samfunnsliv. Turnus må påregnes. Kvinner og representanter for ulike minoritetsgrupper oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: Snarest, og senest innen 15. desember.

Kontaktinformasjon:

  • Erik Stephansen, politisk redaktør, tlf: 913 07 043
  • Bjørn Skomakerstuen, debattansvarlig, tlf: 932 45 332
  • Trond Lepperød, leder i Redaksjonsklubben, tlf: 412 92 612

SØK HER

Powered by Labrador CMS