STILLING LEDIG:

Meråkerposten søker journalist

TA Media og Amedia har kjøpt Meråkerposten, og nå søker vi journalist som vil være med på å løfte lokalavisa til nye høyder.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Meråker

Søknadsfrist: 1. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Meråkerposten ble etablert under navnet Meråker-Nytt i 1981. Året etter skiftet den navn til Meråkerposten. Avisa kommer ut én gang i uka på papir med et opplag rett i underkant av 1000. Redaksjonen består av redaktør og journalist og avisa har lokaler i Meråker sentrum. Avisa inngår i TA Media som har hovedkontor på Steinkjer, og som utgir sju aviser i gamle Nord-Trøndelag og som sammen med Amedia står bak Trønderdebatt.no og næringslivsavisa NT24.no. TA Media har et strategisk samarbeid med Amedia.

Journalist i fjellbygda!

Meråkerposten ble etablert ved inngangen til 1980-tallet og har opparbeidet seg en solid posisjon i den vakre fjellkommunen midt i Trøndelag. Avisa har hittil vært en rent papirprodukt, men når vi overtar driften av lokalavisa i september står en storstilt digital satsing sentralt. Samtidig skal vi revitalisere og utvikle papiravisa betraktelig. Eierne har ansatt Geir Olav Flåan som ny redaktør. Flåan startet sin journalistkarriere i Meråkerposten og har hatt en rekke sentrale posisjoner i ulike mediehus i Trøndelag gjennom 30 år.

Vi søker en journalist som har lyst til å være med på en spennende og utfordrende reise. Meråker er en kommune med høyt aktivitetsnivå og flere utviklingsprosjekter, og som grensekommune med nærhet til Storlien og Åre befinner man seg i skjæringspunktet mellom øst og vest. Meråkerbanen (i Sverige kalt Atlantbanen) og E14 går gjennom bygda og er de viktigste forbindelsesårene mellom Norge og Sverige i Midt-Norden – noe som i seg selv skaper viktige arenaer som lokalavisa dekker. Kommunesenteret ligger ca 45 kilometer fra Stjørdal sentrum og Trondheim lufthavn Værnes.

Kontaktinformasjon:

Søknad sendes til redaktør Geir Olav Flåan innen 1. august på mail [email protected].

Powered by Labrador CMS