STILLING LEDIG:

Fredriksstad Blad søker journalist

Fredriksstad Blad søker journalist til dagsordengruppa

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Fredrikstad

Søknadsfrist: 11. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Fredriksstad Blad er den største lokalavisen i Østfold. De siste årene har vi opplevd en svært god utvikling. Vi har 60.000 daglige lesere (F&M 21/2), og er en avis som leverer noen av de beste digitale prestasjonene i eierkonsernet Amedia, med en heldigital abonnementsandel på 70 prosent. I tillegg har vi et åpent, inkluderende, uhøytidelig og omsorgsfullt arbeidsmiljø. Vi har vunnet en rekke priser for journalistikk og redaksjonelle grep, og holder til en av landets raskest voksende byer, med flotte urbane kvaliteter kombinert med innbydende natur og sjøbeliggenhet.

Er du glad i å grave frem de eksklusive sakene? Brenner du for nyhetsformidling i moderne, digital innpakning – samtidig som du behersker datastøttet journalistikk? Da tyder mye på at du kan være kandidaten vi leter etter, og vi ser svært gjerne at du søker stillingen.

Fredriksstad Blad er en av landets fremste lokalaviser og er to ganger kåret til «Årets Avis» i Norge. Vi har hatt solid abonnementsvekst mange år på rad, skårer høyt på medarbeiderundersøkelser og har blant de mest fornøyde leserne i hele Amedia-konsernet.

Vi jobber kontinuerlig og mer målbevisst enn noen gang med å sette dagsorden gjennom journalistikken vår. I den forbindelse ser vi etter en ny journalist som kan komplettere en allerede dyktig stab bestående av 30 redaksjonelle medarbeidere.

Du vil jobbe i dagsordengruppa som fra før består av fem undersøkende journalister og en dedikert leder.Vi kan friste med spennende utfordringer i en redaksjon med godt og inspirerende arbeidsmiljø – i en by som er kåret til landets mest attraktive.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS