STILLING LEDIG:

Andøyposten søker journalist

Er du klar for et halvårs eventyr i Nord-Norges mest innovative og spennende kommune?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Andøy

Søknadsfrist: 21. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Andøyposten er lokalavis for Andøy kommune og holder til i kommunesenteret Andenes. Avisen kommer ut to ganger i uken, som papiravis og e-avis. Andøyposten ble etablert i 1979 og er politisk uavhengig.

2022 blir et år for historiebøkene i Andøy, med realisering av flere store næringsprosjekter, som Europas første satellittoppskytingsbase og det nyskapende landbaserte oppdrettsanlegget til Andfjord Salmon. I tillegg foregår det stor utvikling og nyskapning på en rekke andre områder i kommunens næringsliv, og det er selvfølgelig noe du kan lese om i Andøys egen lokalavis.

Les mer om noen av de spennende prosjektene HER

En av våre journalister skal ha permisjon første halvår av 2022 og vi søker etter deg som vil være med å fortelle om den oppturen kommunen vår nå står foran. Som en bonus får du oppleve den vakreste tiden i nord, fra mørketid og vinter til sommer og midnattsol.

Mer om hva du kan oppleve i Andøy finner du HER

Vikariatet strekker seg fra 1. januar til 30. juli, med mulighet for forlengelse fram til skolestart. Det er i utgangspunktet en 100 prosent-stilling, men ønsker du tid til å utforske alt det spennende Nord-Norge har å by på, så er vi fleksible i forhold til en lavere stillingsprosent. Kan du ikke starte fra nyttår, så er vi også fleksibel i forhold til oppstartstidspunkt.

Det er selvfølgelig en fordel med journalistisk utdanning, men personlig egnethet, erfaring og interesse for gode historier og bilder teller like mye.

Du må ha alminnelig gode datakunnskaper og ha førerkort på bil.

Kontaktinformasjon:

  • Tony Gulla Sivertsen, daglig leder/Ansvarlig redaktør, tlf: 902 51 829 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS