STILLING LEDIG:

Dagens Medisin søker erfaren journalist

Vil du jobbe med helsejournalistikk på heltid?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Dagens Medisin utgir papir- og nettavis, produserer DMTV – samt avholder fysiske og digitale fagseminarer for helsetjenesten (DM Arena). I tillegg utgir vi nyhetsbrevet Dagens Medisin Pharma, som retter seg mot legemiddel og- apotekbransjen. Dagens Medisin holder til i lokaler sentralt i Oslo. Vi er 12 ansatte. Sammen med Norsk Helseinformatikk (NHI) er Dagens Medisin en del av Bonnier Healthcare Norway.

Dagens Medisin er Norges største uavhengige avis for helsesektoren, og vi søker etter en erfaren journalist som vil gå i dybden i aktuelle problemstillinger innenfor helse.

Dagens Medisins mål er å sette dagsorden gjennom kritisk og uavhengig journalistikk om norsk medisin og helsetjeneste. Du deler selvfølgelig denne ambisjonen, og har engasjement og interesse for å formidle helsenyheter. Du har presseetikken i ryggmargen og evner å jobbe både selvstendig og i team. Har du i tillegg innsikt i helsetjenesten, er dette en fordel.

Du leverer saker til både nett- og papirproduksjon og bidrar til våre fagseminarer.

Dagens Medisins redaksjonelle medarbeidere dekker blant annet internasjonale medisinske kongresser. Noe reisevirksomhet må derfor påregnes.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn, gode forsikringsordninger og en fleksibel arbeidshverdag.

Kontaktinformasjon:

  • Siri Gulliksen Tømmerbakke, ansvarlig redaktør, tlf: 916 48 786
  • Julie Kalveland, journalist, tlf: 926 26 568

Søknaden sendes stilling@dagensmedisin.no snarest

Powered by Labrador CMS