STILLING LEDIG:

teamet jobber sammen

Amedia søker Yield Manager

Vi søker etter en dyktig Yield Manager som skal styrke Amedia Salg og Marked og være en del av avdelingen Plattform og annonseteknologi.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver:

Amedia Salg og Marked AS har salgsansvaret for all nasjonal reklameomsetning, samt oppfølgingsansvaret for lokal reklameomsetning i Amedia-konsernet. Dette innebærer blant annet ansvaret for reklamesamkjøringen Amedia Marked, som er landets største samkjøring av lokale medier og er Norges nest største dekningsmedium. Amedia Salg og Marked AS har 100 ansatte. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi søker en dynamisk og målrettet Yield Manager med spesialisering innen analyse. Din primære oppgave blir å ikke bare maksimere, men også analysere og optimalisere våre digitale annonseinntekter på tvers av våre plattformer. Du vil fungere som nøkkelpersonen som sikrer at vår inntektsstrategi er datadrevet og kontinuerlig tilpasset markedets behov og trender.

Den ideelle kandidaten er en analytisk tenker med erfaring innen yield- eller revenue management, og en dyp forståelse for dataanalyseverktøy og teknikker. Du vil være ansvarlig for strategisk prising, prognostisering og optimalisering av vårt annonsevarelager. Gjennom grundige analyser av markedsdata og ytelsesmålinger vil du identifisere muligheter for forbedring og implementere løsninger som øker vår annonseinntekt. 

Arbeidsoppgaver: 

 • Maksimere digitale annonseinntekter i våre lokale aviser og Nettavisen med fokus på analyse og optimalisering
 • Utvikling av prognoser og optimalisering basert på analyse av markedstrender og ytelsesdata
 • Tett samarbeid med produktutvikling, annonseutvikling, produkteiere og revenue manager for å sikre effektiv leveranse
 • Konkurrentovervåking og identifisering av nye muligheter og trender i markedet

Kvalifikasjoner:

 • Minimum 1-3 års erfaring innen yield- eller revenue management, med dokumenterte resultater i analyse av digitale annonseinntekter
 • Relevant høyere utdanning eller relevant arbeidserfaring med dokumenterte resultater med vekt på analytiske ferdigheter
 • Solid erfaring med analyseverktøy og arbeid med store dataset. Erfaring med SQL, python, BI-verktøy og R er meget meritterende
 • Du er en god kommunikator med evne å kommunisere komplekse analyser på en pedagogisk måte 

Personlige egenskaper:

 • Sterk analytisk tankegang med evnen til å omdanne data til handlingsrettet innsikt
 • Strukturert og løsningsorientert med evnen til å takle komplekse analytiske utfordringer effektivt
 • Innovativ og nysgjerrig med en lidenskap for å utfordre etablerte metoder og finne nye løsninger

Vi kan tilby:

Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende og variert rolle i et ambisiøst selskapi en meget spennende mediebransje. Miljøet er preget av hyggelige og engasjerte kollegaer og en uformell tone. Selskapet flytter inn i nye og moderne lokaler i Schweigaards gate 15 - den historiske Tollgaarden.

Konsernet er i kraftig vekst med ansatte spredt over hele landet. Det som samler oss er samfunnsoppdraget og journalistikken. Det er det som er vår forretningside. Vår misjon i Annonsesalg er å finansiere journalistikken. Vi skal til enhver tid skape verdi og effekt for våre annonsører basert på innsikt og samarbeid. Dette er Amediamåten å selge på og sammen skaper vi resultater. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. 

Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder.

Konsernet er i kraftig vekst med ansatte spredt over hele landet. Det som samler oss er samfunnsoppdraget og journalistikken. Det er det som er vår forretningside. Vår misjon i Annonsesalg er å finansiere journalistikken. Vi skal til enhver tid skape verdi og effekt for våre annonsører basert på innsikt og samarbeid. Dette er Amediamåten å selge på og sammen skaper vi resultater. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS