STILLING LEDIG:

Svalbardposten søker journalist og sommervikarer

Landets nordligste avis søker etter kollega i 100 prosent fast stilling til det vi mener er landets mest spennende journalistjobb.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / sommervikariat

Arbeidssted: Longyearbyen

Søknadsfrist: 30. januar

Om arbeidsgiver

Svalbardposten er verdens nordligste avis med utgiversted i Longyearbyen. Avisen kommer for tiden ukentlig på papir, men er i prosess for å legge mer tyngde på digitale flater. Svalbardposten har flere ganger fått heder som lokalavis og håper på mer i tiden som kommer.

Avisen har fem ansatte: redaktør / daglig leder, to journalister og to salgs- og markedsmedarbeidere.

Svalbard er i stor endring både klimatisk og samfunnsmessig. Øygruppa er full av spennende folk, historier, forskning, næringsliv, kultur, lokal- og geopolitiske problemstillinger. Alt i en vill og vakker natur.

Vi leter etter en idérik, selvstendig og engasjert journalist med god fortellerstemme. Du må kunne dekke alt fra raske, dagsaktuelle hendelser til feature og større sakskomplekser. Om du har erfaring fra undersøkende journalistikk, er det en fordel.

Svalbardposten har det siste året gjort et digitalt løft med nytt publiseringssystem. Vi utvikler dette videre og jobber digitalt først. Den vi leter etter har gjerne erfaring lyd og video, i tillegg til tekst og foto.

Vi er en redaksjon som skal ha gøy på jobben, gjøre hverandre gode og lage den beste journalistikken fra Svalbard. Du må være fleksibel og kunne trå til når det trengs.

Sommervikarer

Svalbardposten søker også etter to selvgående sommervikarer med engasjerende penn og god etisk vurderingsevne. Dere må være glade i mennesker, finne egne saker og ha gode data- og fotokunnskaper. Sommervikarer må være fleksible og kunne trå til når det trengs.

Erfaring med Adobe-pakken er en fordel.

Svalbardposten har firmabiler, journalistene må ha førerkort B for manuelt gir.

Vi tilbyr

  • Gode kollegaer
  • Ansvar og fleksibilitet
  • Arbeidsdager med stor variasjon, de blir aldri kjedelige
  • Lønn etter avtale
  • Skattesatsen på Svalbard er for tiden 16 prosent
  • Svalbardposten er behjelpelig med å skaffe bolig

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med:

  • Line Nagell Ylvisåker, redaktør, tlf: 959 48 554
  • Anja Charlotte Markussen, tillitsvalgt, tlf: 995 42 357

Send søknad med CV til: jobb@svalbardposten.no innen 30. januar.

Powered by Labrador CMS