STILLING LEDIG:

Fiskeribladet søker journalister

Fiskeribladet er ledende på en av Norges viktigste næringer både til havs, langs kysten og på land.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen/Nord-Norge

Søknadsfrist: 31. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Fiskeribladet er Norges ledende leverandør av nyheter og innhold om og for fiskeri-, havbruks- og sjømatnæringen. Vi dekker hele norskekysten med nyheter knyttet til fiske, havbruk og industri, samt om havets miljø og klima. Vi dekker også fiskerinyheter knyttet til andre nordiske land, Russland og til sjømatmarkedene i verden. Vi har journalister plassert langs hele norskekysten. Hovedkontoret er i Bergen.

Vi er en del av NHST Media Group, som har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat, olje og gass. NHST-konsernet har følgende publikasjoner i tillegg til Fiskeribladet: Intrafish, Dagens Næringsliv, Europower, Recharge, Tradewinds og Upstream.

Det skjer mye spennende i bransjen som skal inn i det grønne skiftet må kjempe om plass mot havbruk og vindparker til havs. Det er for tiden stor interesse blant unge for å komme inn i næringen, noe som skal gjenspeiles i Fiskeribladet. Nå skal vi ansette flere nye journalister som skal hjelpe oss med å bli enda viktigere for våre lesere og brukere. Et av målene våre er å bli bedre på lyd og bilde.

Journalistene i vår redaksjon følger bransjen kontinuerlig og vi ser etter deg som liker å være først med nyheter, behersker breaking news og som har gjennomføringskraft til raskt å få ut nyhetssaker. I jobben vil du få anledning til å få reise ut og bygge opp et kildenettverk og rikelig anledning til å jobbe med forskjellige områder i bransjen.

Det er en fordel om du har journalistisk erfaring og vi setter pris på at du har god journalistisk forståelse og vurderingsevne.

Hele norge og verden som arbeidsfelt.

Dette ser vi etter

  • Erfaring fra journalistikk eller relevant utdanning
  • Evne til å komme i kontakt med og bygge kildenettverk
  • Deg som kan fortelle komplekse saker på en forståelig måte
  • Deg som liker å gå i dybden og jobbe med undersøkende journalistikk.
  • Se hva som er en nyhetssak og raskt gjøre den klar til publisering

Vi ser etter journalister lange hele norskekysten. Du kan selv være med å bestemme hvor du skal jobbe fra. Vi ønsker også å styrke bemanningen ved hovedkontoret i Bergen.

Kontaktinformasjon:

  • Bjarte Rylandsholm Trettene, redaktør for nyheter og dagsorden/Nyhetsredaktør, tlf: +47 414 21 830 / E-mail
  • Kjersti Kvile, journalist, tlf: +47 415 00 757 / E-mail
  • Ketil Svendsen, journalist/Klubbleder, tlf: +47 932 56 327 / E-mail

SØK HER

Powered by Labrador CMS