STILLING LEDIG:

Vestby Avis søker sommervikarer

Vestby Avis søker engasjerte og blide sommervikarer. Vi kan love deg en sommer hvor du vil jobbe med alt fra store saker til de små, lokale godbitene – med andre ord, du vil lære masse.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Vestby

Søknadsfrist: 24. februar

Om arbeidsgiver

Vestby Avis dekker Vestby kommune med 18.000 innbyggere. Avisen har 3300 abonnenter og har god vekst. Vestby Avis eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.

Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Her kan du regne med utfordringer og variasjon i en spennende journalistisk hverdag. Du vil få være en del av en ung, dyktig redaksjon som er opptatt av å gjøre hverandregode, hvor latteren sitter løst og hvor det står godis på bordet hver fredag.

Hos oss vil du:

  • Møte på spennende utfordringer der ingen dager er like.
  • Bli en del av et positivt arbeidsmiljø med rom for læring og utvikling.
  • Delta på introduksjonskurs sammen med andre sommervikarer, og få en innføring i hva som er viktig å kunne og vite om det å være journalist i en lokalavis.
  • Du vil også få opplæring og oppfølging av kolleger i redaksjonen.

Vi tror at den vi ser etter:

  • Gjerne har journalistisk bakgrunn eller er på vei dit, men vi tar også gjerne imot kandidater som har en annerledes journalistbakgrunn.
  • Har gode ideer, initiativ og en iboende nysgjerrighet.
  • Har god teft for hva folk er opptatt av i hverdagen.

Resten kan læres!

Stillingen din blir en del av redaksjonens turnus som innebærer både dag-, kvelds- og helgevakter.

Med spennende saker over hele vårt nedslagsområdet vil det være nødvendig med førerkort.

Vi trenger hjelp i uke 25 til 32, men det er ikke forventet at du kan jobbe samtlige uker. Etter endt sommervikariat vil det være mulighet for å fortsette som tilkallingsvikar/frilanser.

Søkere vil bli vurdert og innkalt til intervju fortløpende.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS