STILLING LEDIG:

Nordstrands Blad søker sommervikarer

Nordstrands Blad er i en rivende digital utvikling og økte i fjor opplaget med 15 prosent. Nå er vi på jakt etter idérike og engasjerte sommervikarer, som vil være med å sette dagsorden og informere leserne våre om stort og smått i dekningsområdet. Søkere må ha journalistisk erfaring og evnen til å finne egne saker.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Nordstrands Blad er lokalavis for bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand i Oslo. Avisen har over 6500 abonnenter og er eid av Amedia. Vi setter vår stolthet i å levere relevant og nær journalistikk, som skaper entusiasme og angår innbyggerne på Nordstrand og bydelene i nærheten.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 90 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi er også på utkikk etter tilkallingsvikarer.

Vi søker deg som:

  • Alltid er på leting etter gode saker og vet hvordan du presenterer dem.
  • Er trygg på sosiale medier og digitale fortellerteknikker.
  • Har journalistutdanning, studerer journalistikk eller har annen relevant erfaring.
  • Er språksikker og trygg på presseetikken.
  • Har initiativ, godt humør og jobber effektivt.

Kjennskap til dekningsområdet er en fordel, men ikke avgjørende. Vikariatene vil ha noe ulik lengde – i perioden mellom uke 25 og uke 33.

Redaksjonen holder til i lyse og trivelige lokaler på Sæter, med kort vei til både Oslo sentrum, Østmarka, Ekebergsletta og fjorden.Du vil få opplæring, og vi kan tilby en variert og innholdsrik arbeidshverdag med hyggelige kollegaer. Vi har elsykkel og elbil. Det er gode kollektivforbindelser, men likevel en fordel om søkere har førerkort.

Kontaktinformasjon

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Nordstrands Blad er en del av Amedia, les mer her om hvordan det er å jobbe i Amedia.

SØK HER

Powered by Labrador CMS