STILLING LEDIG:

Moss Avis søker sommervikarer

Nå har du muligheten til å tilbringe noen uker i en av landets flotteste sommerbyer. Moss Avis søker nemlig etter sommervikarer med nese for nyheter og gode historier fra den spennende byen vår.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Antall stillinger: 10

Arbeidssted: Moss

Søknadsfrist: 26. februar

Om arbeidsgiver

Moss Avis er mossedistriktets største lokalavis med 44 000 daglige lesere. Vi henvender oss til innbyggerne i Moss, Våler, Råde og Vestby. Avisen eies av Amedia.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Aldri før har det skjedd så mye nytt i Moss. Stadig flere flytter hit. Nye bydeler bygges. Bedrifter, festivaler og restauranter dukker opp, veier og jernbane flyttes. Og jammen har Moss FK rykket opp i OBOS-ligaen. Mens sjøen og naturen ligger der de alltid har gjort - rett utenfor stuedøra.

Leserne våre forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt, mens det skjer. Som journalist hos oss må du derfor finne og lage sakene raskt og presist, og ta i bruk de virkemidlene som formidler historien på best mulig måte.

Sommervikariatene er av 6 til 8 ukers varighet i perioden slutten av juni til midten av august. Påbegynt relevant utdanning er en forutsetning.

Førerkort og tilgang til egen bil er en fordel.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS