STILLING LEDIG:

Babyboom i RB – nå jakter vi flere journalister!

Babyboom i RB – nå jakter vi flere journalister

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Lillestrøm

Søknadsfrist: 25. februar

Tiltredelse: 1. april

Antall stillinger: 3

Om arbeidsgiver:

Romerikes Blad er landets største lokalavis med et opplag på 31.688. Avisen dekker tolv kommuner nord for Oslo, med Lillestrøm- og Gardermoregionen som sentrale dekningsområder.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Norges mest produktive avisgjeng gir ledelsen nye, men hyggelige utfordringer. Med omtrent samtidig termin, så søker vi nå erstattere for tre dyktige medarbeidere som skal ha mammaperm fra april og ut året.

Har du lyst til å jobbe i Norges største lokalavis – med splitter nye lokaler kun ti minutter unna Oslo S – så er en jobb i Romerikes Blad noe for deg.

Vi har et ungt, dynamisk og svært godt sosialt miljø der halve staben i hovedredaksjonen er under 35 år. Fagmiljøet er svært godt og utviklende, og Romerikes Blad er en av landets beste rekrutteringsarenaer for jobber i de nasjonale mediene.

Romerike er et av landets raskest voksende distrikt. Regionen preges av mange hendelser, noen av landets største krimsaker, samt utbygging og vekstproblematikk få andre områder i landet opplever.

Vi søker deg som trives med å rykke ut på store og små hendelser, og som vil rapportere direkte fra felt med tekst, bilder og video. Vi er ute etter vikarer som kan fylle flere forskjellige roller, potensielt alt fra nyhetsjournalist, via gravereporter til frontsjef. Stillingene innebærer turnus med kvelds- og helgevakter. Det er en fordel om du har førerkort.

I tillegg til rb.no og papiravisen Romerikes Blad, drifter vi de tre lokalnettstedene MittLillestrøm, MittJessheim og MittLørenskog.

Kontaktinformasjon

Har du flere spørsmål? Ta kontakt med: 

  • Caroline Bjerkland, nyhetssjef, 906 52 063 / cabj@rb.no
  • Jon Theodor Hauger-Dalsgard, nyhetssjef, 918 55 972 / joha@rb.no
  • Espen Børrestuen, tillitsvalgt og leder av Redaksjonsklubben, 996 03 679

SØK HER

Powered by Labrador CMS