STILLING LEDIG:

bilde av redaksjonen

Haugesunds Avis søker to nyhets­journalister

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Haugesund

Søknadsfrist: 23. februar

Antall stillinger: 2

Om arbeidsgiver:

Haugesunds Avis logo

Mediehuset Haugesunds Avis er et heleid datterselskap av Amedia. Vi er det største mediehuset mellom Stavanger og Bergen og har 53.000 lesere i snitt hver dag. Sjekk ut h-avis.no.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Haugesunds Avis søker journalister i vikariat.

Vi trenger kjappe, dyktige og nøyaktige journalister med nyhetsteft. Oppgavene vil være innenfor nyheter og/eller nettpublisering.

Stillingene vil inngå i turnus.

Du må være stø skriftlig, men også kunne ta egne bilder og lage video. Evnen til å finne og formidle de gode historiene er viktig.

Kandidatene må ha førerkort for bil.

Vi tilbyr variert og interessant arbeid i et hyggelig miljø. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Send søknad og CV til einar.tho@h-avis.no, eller via link i annonsen. 

Begge vikariatene har snarlig oppstart. Det ene går ut 2024, mens det andre går i første omgang ut november.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS