STILLING LEDIG:

Hamar Arbeiderblad søker sommervikarer – journalister og frontsjef

Har du journalistisk erfaring, egne ideer og lyst til å jobbe i en fremtidsrettet avis?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Hamar

Søknadsfrist: 30. januar

Om arbeidsgiver

Hamar Arbeiderblad (HA) ble stiftet i 1925, og dekker kommunene Hamar, Ringsaker, Løten og Stange. HA leses daglig på nett og papir av 48.900 lesere. Avisa har lokale eiere og en god økonomi.

Vi har hatt suksess med å sette sammen trivelige og ambisiøse vikarlag i ferieperioden juni-august, og i år blir ikke noe unntak! Det er fremdeles plass til flere nysgjerrige og flinke folk som vil være med å sette dagsorden i Hamar, Ringsaker, Stange og Løten. Hovedredaksjonen ligger midt i Hamar sentrum.

Som en av Norges få gjenværende selvstendig eide aviser, tilbyr vi et godt arbeidsmiljø med det beste av to verdener. Vi bruker oppdatert nyhetsteknologi fra Amedia, og er samtidig del av et nyskapende medie- og kommunikasjonshus i en region som vokser.

Alt vi gjør publiseres først på h-a.no. Vi sender live ved hendelser, utforsker fortellerformater, strømmer sport og intervjuer og lager egne podkaster. I tillegg gir vi ut papiravisa Hamar Arbeiderblad.

Hovedredaksjonen ligger midt i Hamar sentrum.

Det er også åpning for å jobbe fra HAs lokaler i Brumunddal.


Vi trenger:

Journalister som er kjappe på breaking, men også de som klarer å utvikle nyhetene utover dagen og fange opp de gode menneskehistoriene som treffer i lokalmiljøet vårt.

Du må kunne jobbe selvstendig, men også bidra i team. Du er allsidig, har nyhetsteft og kjenner igjen den gode saken, enten du jobber på kultur, sport eller nyhet.

Frontsjef som sørger for at vi har en god nyhetsformidling på nett, kan planlegge for egen og neste vakt, og optimalisere trafikkflyten.

For alle søkere:

Vi hører gjerne fra deg med minoritetsbakgrunn. Digitale ferdigheter vil bli vektlagt. Vi disponerer nye elbiler, og sertifikat for bil er en stor fordel. Vikarene inngår i redaksjonens turnus for kvelds- og helgejobbing.

Kontaktinformasjon:

Vi ønsker en kort, skriftlig søknad, med CV vedlagt.

Sendes på e-post til [email protected]. Merk søknaden: «Sommervikar».

Powered by Labrador CMS