STILLING LEDIG:

ansatte i amedia

Amedia søker direktør for Innholds­utvikling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. mai

Tiltredelse: Etter avtale

Om arbeidsgiver:

Amedia logo

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

ansatte i amedia

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Innholdsutvikling er miljøet i Amedia som bidrar med innsikt og støtte til redaksjonene om hvordan de kan utvikle seg og journalistikken for å engasjere nye generasjoner med lesere, seere og lyttere. Brenner du for samfunnsoppdraget til Amedias aviser? Trigges du av utfordringen om å styrke posisjonen i et marked hvor det er stor konkurranse om lesernes oppmerksomhet?

Vi søker direktør for Innholdsutvikling til en av Norges mest spennende mediejobber!

Som direktør for Innholdsutvikling vil du lede et av både Norges og verdens fremste kompetansemiljøer på videreutvikling av redaksjonell strategi, og vi søker en leder som kan bidra til at vi tenker nytt og utvikler oss videre. Du blir leder av et lag som jobber sammen med over 100 ambisiøse norske redaksjoner om å nå sine samfunnsmessige og posisjonsmessige mål. I tillegg blir du del av et utviklingsmiljø på over 100 mennesker som i mai 2024 flytter inn i splitter nye lokaler i Tollgaarden ved Oslo S.

Som direktør for Innholdsutvikling rapporterer du direkte til nyhetsdirektør i Amedia.

Vi ser etter deg som:

  • Er en engasjert og ambisiøs leder som har mot til å tenke nytt og evner å jobbe strategisk og operativt
  • Evner og trives med å organisere komplekst arbeid
  • Har god journalistisk teft og har god forståelse for digitalt utviklingsarbeid. Dette kombinerer du med en dyp respekt og forståelse for verdien hver avis representerer
  • Liker å bruke analyse og innsikt som verktøy for redaksjonell utvikling
  • Kjenner og forstår hverdagen i både små og større redaksjoner
  • Evne til å skape teamfølelse, og en positiv prestasjonskultur
  • Forstår at du lykkes aller best gjennom å skape et godt samspill mellom mennesker

Hva kan Amedia tilby deg?

Som leder av Innholdsutvikling vil du få en unik posisjon til å kunne bidra og påvirke. I Amedia møter du et miljø bestående av flinke og inkluderende mennesker og du vil få muligheten til å utvikle deg personlig, faglig og karrieremessig. 

Du vil ha en selvstendig stilling med fleksibilitet og frihet. Amedia er opptatt av at alle ansatte skal få utvikle seg og kan tilby ulike talent- og lederutviklingsprogram. Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Amedia er opptatt av en god balanse mellom jobb og fritid.

Les mer hvordan det er å jobbe i Amedia her: https://www.amedia.no/jobb-hos-oss

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker en uforpliktende prat, ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS