STILLING LEDIG:

Smaalenene Avis ansatte samlet

Smaalenene Avis søker journalist til fast stilling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Askim

Søknadsfrist: 26. februar

Om arbeidsgiver:

Smaalenene Avis logo

Smaalenenes Avis dekker Indre Østfold, Skiptvet og Marker kommuner med i overkant av 52.000 innbyggere. Avisen har i dag tett på 11.000 abonnenter, med et stort potensial for ytterligere vekst. 17 journalister og redaktører har sitt daglige virke i nye, moderne redaksjonslokaler midt i Askim sentrum. Smaalenenes Avis har solid økonomi og eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nysgjerrig journalist får fast jobb 

Lurer du på hva som rører seg i Indre Østfold? Har du nese for små og store nyheter? 

Smaalenenes Avis har ledig 100 % fast stilling som journalist. Vi søker deg med hjerte for lokaljournalistikken – og evne til å blinke ut saker som er viktige for indre østfoldingene. Hos oss må de fleste gjøre det meste; fra små, kjappe saker til store, grundige reportasjer. Kort sagt; vi trenger en ivrig allrounder med nyhetsteft, pågangsmot, sikkert språk og evne til å jobbe raskt og selvstendig. Du må kunne fortelle en historie med foto og video.

Vi ønsker søkere med relevant utdanning og/eller praksis. Du må ha førerkort og disponere egen bil. Kjennskap til dekningsområdet – Indre Østfold – er selvsagt en fordel. 

Vi kan tilby:

Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, store muligheter for faglig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et trivelig arbeidsmiljø. Du vil få jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill. Den som ansettes vil inngå i redaksjonens turnus med faste kvelds- og helgevakter, også som frontredigerer.

Søknadsfrist er 26. februar.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS